Калифорнија

У бунару пронађена тијела тројице мушкараца

  • 07.05.2024. 19:07

Идентификована су три сурфера чија су беживотна тијела извучена из бунара у граду Санто Томас на сјеверозападу Баја Калифорније. Потврђена је сумња да је ријеч о несталим младићима - Џејку (30) и Калуму Робинсону (33) и Американцу Џеку Картеру Роуду (30).

Браћа Робинсон и њихов пријатељ Картер Роуд нестали су 27. априла 2024. године, а у Мексико су дошли да сурфују и добро се проведу.

Прије Мексика пријатељи су боравили у Калифорнији. Догађаје са путовања вриједно су биљежили на друштвеним мрежама, укључујући и посљедње тренутке прије него што им се губи сваки траг.

Најновија фотографија објављена на Калумовом Инстаграму приказује групу која стиже до плаже Сан Мигел у Енсенади прије него што су нестали са радара. На слици је њихов бијели Шевролет камионет снимљен на плажи Росарито. Исти камионет је касније пронађен запаљен у области Санто Томаса.

Главни државни тужилац Марија Елена Андраде Рамирез рекла је да су осумњичени починиоци прошли поред њиховог кампа, видјели њихове шаторе и камионет. Видјевши возило, дошли су на идеју да им украду гуме.

"Мора да су пружили отпор“, рекла је она о жртвама. "Лопови су их упуцали и убили", додала је.

Убице су затим отишле на „мјесто до којег је изузетно тешко доћи“ и бациле тијела тројице мушкараца у бунар. Она је рекла да истражитељи не искључују могућност да су исти осумњичени раније бацили четврто тијело које је пронађено у бунару и није повезано са овим случајем.

Због повезаности са њиховим нестанком, полиција је саслушала једну жену и два мушкарца. Идентификовали су једног осумњиченог за убиство по имену Хесус Герардо.

Пратите нас и путем Вибера

Тагови:
  • 14:00 Телетрговина

    Телетрговина

  • 14:15 Филм

    'Филм

  • 16:00 Емисија: По свијету са Робертом Дацешином (Р)

    Путујте по свијету са Робертом Дацешином, јер ће вам се апетити за путовањем и свим бисерима које оно нуди сигурно повећати.

  • 16:30 Вијести у 16:30

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета сваки радни дан.

  • 16:40 Серија: Љубавни залогаји(12+) (Р)

    ’Љубавни залогај’ узбудљива је авантура два пријатеља Џонија и Шукија који на Дорћолу отварају ресторан ’на црно’, а који носи исти назив као и нови симпатични ситком.

  • 17:00 Серија: Насљедници (Р) (12+)

    ''Данска серија 'Насљедници', отвара причу о породици познате и ексцентричне умјетнице, Веронике, која након смрти своју дјецу ставља на велики испит живота.