Užas

U tuči huligana jedna osoba preminula, druga ostala bez noge

  • Извор: Агенције
  • 05.08.2023. 19:42

U žestokoj tuči navijača dva nižerazredna poljska kluba jedna osoba je poginula, a druga izgubila nogu, javljaju mediji.

Svi vodeći portali u Poljskoj prenijeli su užasne informacije o sukobu huligana Unije i Tarnovije, rivala iz mjesta Tarnovo, koji se završio tragično. 

Tom prilikom huligani su koristili oštre predmete, bejzbol palice, pirotehniku…

Lokalni „RMF FM“ je saopštio vijesti o smrti jedne osobe.

"Prilikom sukoba, jedan čovjek star oko 40 godina, preminuo je usljed povreda koje je zadobio u fizičkom okršaju. Velike policijske snage su na licu mjesta, a nadležne službe tragaju za učesnicima“, izvještava „RMF FM“.

Portal "Tarnov112“ javlja da je još jedan učesnik tuče ozbiljno povrijeđen i da je ostao bez noge, prenosi Sportal.

"Prema navodima tarnovske policije, do 100 huligana je izgleda učestvovalo u ovoj tuči. Trenutno su velike policijske snage na licu mjesta, sve aktivnosti su preduzete i od strane tužioca i istražne grupe, a nadležne službe koriste i zapise sa bezbjednosnih kamera ne bi li otkrili kako se sve odvijalo i ne bi li otkrili učesnike ovog sukoba“, navodi "Tarnov112“.

Пратите нас и путем Вибера

Тагови:
  • 23:20 Муззик топ 20

    Музичари без "повратне спреге" (феедбацка) остају дезорјентисани и демотивисани, зато се показала потреба за емисијом као што је Муззик топ 20, која се садржајно наслања на легендарне емисије као што је био Хит месеца осамдесетих година прошлох века, кроз које су стасавали млади редитељи и други визуелни уметници док су често још као студенти режирали своје прве радове.

  • 00:30 Ноћни програм

    Ноћни програм