Саопштила шпанска полиција

Ухапшен бивши сарадник Пабла Ескобара

  • Извор: Агенције
  • 09.03.2024. 17:29

Трговац дрогом и бивши сарадник покојног колумбијског нарко-боса Пабла Ескобара ухапшен је у својој луксузној вили у граду Меделину након међународне операције, саопштила је данас шпанска полиција.

Он се сумњичи да је био веза између трговаца људима из Меделина и европских криминалних група Ндрангета, са сједиштем у Италији, и Мокро мафије, која д‌јелује из Низоземске, наводи полиција у саопштењу.

Осумњичени Хулио Андрес Муриљо Фигероа, сарађивао је са вођом картела Меделин, Паблом Ескобаром 1980-их и 1990-их година, преноси Ројтерс, позивајући се на извор близак истрази, преноси Тан‌југ.

Операција која је довела до хапшења осумњиченог почела је након размјене информација између шпанске и колумбијске полиције, наводи се у саопштењу.

Пратите нас и путем Вибера

Тагови:
  • 21:00 Емисија: Ћирилица

    Ауторска емисија Миломира Марића.

  • 23:20 Муззик топ 20

    Музичари без "повратне спреге" (феедбацка) остају дезорјентисани и демотивисани, зато се показала потреба за емисијом као што је Муззик топ 20, која се садржајно наслања на легендарне емисије као што је био Хит месеца осамдесетих година прошлох века, кроз које су стасавали млади редитељи и други визуелни уметници док су често још као студенти режирали своје прве радове.

  • 00:30 Ноћни програм

    Ноћни програм