Jeziv zločin

Ušla je u autobus i napravila smrtnu grešku: Putnici je brutalno silovali i iščupali utrobu!

  • 31.08.2023. 09:07

Brutalno silovanje studentkinje prije 10 godina, u Nju Delhiju bilo je okidač koji je pokrenuo veliki aktivistički pokret za prava žena u Indiji, koja su do tada bila narušena.

Naime, šestorica mladića brutalno su silovali, a potom unakazili studentkinju Joti Sing Pandej (23), koja se slučajno zatekla sa njima u autobusu. Nažalost, mlada djevojka je ubrzo nakon tragičnog događaja preminula zbog teških povreda mozga i tijela koje je zadobila u napadu.

Izjavom iznervirala mnoge: Na prvom sastanku od muškarca traži stanje na bankovnom račinu!

Izjavom iznervirala mnoge: Na prvom sastanku od muškarca traži stanje na bankovnom račinu!

Naime, napadači u autobusu su prvo istukli njenog prijatelja a zatim počeli da se iživljavaju na njoj. U jednom trenutku su joj rukom iščupali utrobu pa je onda bukvalno izbacili iz autobusa. Da bi stvar bila gora, u svemu je učestvovao i vozač autobusa.

Pukom srećom živjela je još 13 dana nakon čega je zbog teških unutrašnjih povreda umrla. Ljekari su rekli da nikad nisu vidjeli takve povrede.

Voz pregazio petoricu radnika na pruzi

Voz pregazio petoricu radnika na pruzi

Zločin je izazvao brojne proteste jer se Indija već godinama bori sa vrlo visokom stopom silovanja (prijavi se jedno silovanje na svakih 20 minuta u prosjeku). Veliki broj se odnosi na maloljetne žrtve. Ovaj monstruozni slučaj bila je kap koja je prelila čašu pogotovo zbog brutalnosti zločina.

Indijci širom zemlje tražili su smrtnu kaznu za počinitelje. 

Sandra Afrika se skinula usred skandala i pokazala glavni adut

Sandra Afrika se skinula usred skandala i pokazala glavni adut

Njena majka Aša Sing, koja je obećala ćerki na samrti da će se boriti za to da njeni napadači odgovaraju, prokomentarisala je ovu odluku:

“Zločin je pobijedio. Izgubili smo. Naše trogodišnje zalaganje je propalo”.

Trenutno se u Indiji razmatra mijenjanje zakona o dužini maksimalnog zatvaranja maloljetnika u posebnim slučajevima.

Četvorica punoljetnih monstruma osuđena su na smrt a jedan je umro u zatvoru.

Uživali u dvorištu, odjednom se na krovu pojavila ogromna zmija

Uživali u dvorištu, odjednom se na krovu pojavila ogromna zmija

Zločin se dogodio 12. decembra 2012. godine oko 21.30 sati. Djevojka se sa prijateljem ukrcala u autobus nakon posjete bioskopu. Napali su ih šestorica muškaraca a nakon što su završili sa njima izbacili ih na put. Kasnije su priznali da se djevojka žestoko borila. Pronađena kako leži u krvi sa iščupanom utrobom.

Ni nakon ovog zločina, kažu lokalni novinari, ništa se nije promijenilo. Dio javnost smatra da je djevojka tražila šta je dobila jer je izašla uveče van kuće, što nije primjereno za ženu.


O jezivom slučaju iz Nju Delhija BBC je napravio dokumentarac “India’s Daughter” koji je u Indiji zabranjen.

Пратите нас и путем Вибера

  • 23:20 Муззик топ 20

    Музичари без "повратне спреге" (феедбацка) остају дезорјентисани и демотивисани, зато се показала потреба за емисијом као што је Муззик топ 20, која се садржајно наслања на легендарне емисије као што је био Хит месеца осамдесетих година прошлох века, кроз које су стасавали млади редитељи и други визуелни уметници док су често још као студенти режирали своје прве радове.

  • 00:30 Ноћни програм

    Ноћни програм