ATV

Dmitrij Medvedev

"Vjerovatnoća nuklearne apokalipse direktno zavisi od vrste naoružanja koje se dostavlja Kijevu"

 • Izvor: Agencije
 • 23.05.2023. 13:01

Vjerovatnoća nuklearne apokalipse direktno zavisi od vrste naoružanja koje se dostavlja Kijevu, rekao je danas zamjenik predsjednika Savjeta bezbjednosti Ruske Federacije Dmitrij Medvedev.

Prema njegovim riječima, što više oružja bude dostavljano Kijevu, to će biti opasnija situacija u svijetu.

Borelj: Obuka Ukrajinaca na borbenim avionima F-16 je počela

Borelj: Obuka Ukrajinaca na borbenim avionima F-16 je počela

"Što razornije ovo oružje bude bilo, veća je vjerovatnoća da će se desiti scenario koji se naziva nuklearna apokalipsa", naglasio je Medvedev, prenosi ruska novinska agencija TASS.

Do kada će trajati sukobi u Ukrajini?

Do kada će trajati sukobi u Ukrajini?
 • 19:55 Marketing

  Blok ekonomsko-propagandnog programa.

 • 20:00 Serija: Igra sudbine (12+)

  Četvrta sezona svima dobro poznate domaće serije 'Igra sudbine'.

 • 21:00 Serija: Istine i laži (12+)

  Serija, koja je doživljela veliki regionalni uspjeh, i dalje je na samom vrhu gledanosti, u vama će sigurno izmamiti najiskrenija osećanja, a preprekama, dinamikom i napetim razvojem sudbina likova, 'kupiće vas' i postati vaša omiljena domaća serija.

 • 21:45 Serija: Merdokove misterije (12+)

  Priča je smeštena u Toronto 1895. godine i istražuje zanimljiv svet Vilijama Merdoka, zgodnog mladog detektiva, koji koristi radikalne forenzičke metode poput skupljanja otisaka prstiju kako bi rešio neke od najjezivijih zločina u gradu. Iako mu se kolege podsemavaju zbog njegovog radikalnog pristupa i izložen je skepticizmu svog šefa inspektora Brekenrejda , Merdok je često jedini koji može da reši slučajeve.

 • 22:30 Tema dana

  Informativna emisija u kojoj sa relevantim sagovornicima i stručnjacima iz svih društveno-političkih oblasti razgovaramo o aktuelnim temama, događajima i ličnostima, iznoseći različite uvide i stavove, analize i komentare aktuelnosti iz zemlje i regiona.

 • 22:40 Serija: Red Rok (12+)

  Kriminalistička serija smještena u izmišljeni primorski gradić Red Rok blizu Dablina, donosi zaplete vezane za ubistva i međusobne odnose ljudi.