Ужас

Задавила рођеног брата на њиви, појавио се снимак злочина

  • Извор: Агенције
  • 12.02.2024. 09:44

Језива сцена забиљежена је на западу Румуније поред пута који повезује општине Сантандреј и Велики Варадин.

На снимку се виде брат и сестра који шетају бициклистичком стазом. Мушкарца се отежано креће јер је према наводима локслних медија био под дејством алкохола.

Види се и да носи флашу коју у једном тренутку ставља на асфалт и пали цигарету.

Жена је у једном моменту извадила конопац из џепа и стегла брата око врата након чега га је одвукла на њиву јер су путем пролазили аутомобили и возачи су могли да виде шта се дешава.


Нови језиви детаљи убиства Нусрета: Избоден 22 пута па заклан

Нови језиви детаљи убиства Нусрета: Избоден 22 пута па заклан

Није јасно шта се даље дешавало јер су били предалеко од надзорне камере. Виде се само двије сијенке како стоје и како једно од њих неколико секунди касније пада на земљу.

Тијело мушкарца (42) пронађено је у четвртак ујутро. Истражиоци су брзо реконструисали догађај помоћу снимака са надзорних камера. Полиција је сазнала да је био у друштву сестре и да га је напала у 21.47 сати помоћу конопца који је имала у џепу.

"Луминика Лука је наставила да дави брата 20 минута и тек у 22.07 сати напустила је мјесто злочина након што се увјерила да више нема пулс", објаснио је у петак портпарол тужилаштва Кристијан Арделан.

Лука је признала кривично дјело и одређен јој је притвор од 30 дана због убиства члана породице. Пријети јој казна до 25 година затвора.

Тужилац скреће пажњу на тежину дјела које је починила жена.


Огласио се отац осумњиченог за убиство Нусрета: Слутио сам најгоре

Огласио се отац осумњиченог за убиство Нусрета: Слутио сам најгоре

"Морала је да затеже конопац око врата жртве 20 минута и није попустила стисак иако су је бољеле руке", наводи се у саопштењу.

Током претреса стана у Сантандреју гдје су живјели са још двије сестре истражиоци су према наводима локалних медија пронашли конопац којим је убијен мушкарац.

Луминика је радила као његоватељ у центру за старе и једина је издржавала породицу.

Узнемирујући снимак злочина објављен је на ОВОМ ЛИНКУ.


Пратите нас и путем Вибера

Тагови:
  • 14:45 Серија: Од јутра до сутра (12+) (Р)

    ''Од јутра до сутра' у режији Михајла Вукобратовића заправо је адаптација аргентиске серије 'Успјешни Пелсови', и прати живот иза и испред камера омиљеног ТВ пара, Срне и Марка.

  • 15:30 Серија: Крваво цвијеће (12+)

    Ова занимљива и узбудљива прича прати Дилан, младу дјевојку која своје снове мора да стави по страни и уда се за Барана, који би женидбом са њом прекинуо дугогодишњу крвну освету између њихових породица, Карабеј и Демир.

  • 16:30 Вијести у 16:30

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета сваки радни дан.

  • 16:50 Центар дана

    Волите поподне? Важно вам је да након напорног дана одахнете уз актуелне теме, забаву и савим нове и необичне приче из цијелог свијета? Уживате у програму који окупља интересантне госте и регионалне звијезде?

  • 18:20 Наша Српска

    Наша Српска

  • 18:55 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.