Нови Пазар

Нови језиви детаљи убиства Нусрета: Избоден 22 пута па заклан

  • Извор: Агенције
  • 12.02.2024. 09:05

Нусрет Д. (28) пронађен је мртав у једном напуштеном бунару у засеоку код Тутина, након што је у четвртак пријављен његов нестанак.

Према полицијском извјештају, главни осумњичени за убиство Нусрета је Сеад З, бивши супруг Ријалде Х, с којом је жртва, како се наводи, била у емотивној вези.

"Санџак данас" објавио је језиве преписке у којим убица пријети Ријалди Х. Поруке су настале знатно раније, када је Ријалда Х. била у свађи са Сеадом З.

Такође овај портал, објавио је да постоје докази да су у ноћи убиства Ријалда Х. и Сеад З. били заједно у једном ресторану у Новом Пазару.


Огласио се отац осумњиченог за убиство Нусрета: Слутио сам најгоре

Огласио се отац осумњиченог за убиство Нусрета: Слутио сам најгоре

"Једно од вас ће отићи под црну земљу", написао је Сеад З, преноси "Санџак данас".

Сеад је даље наставио:

"Али задњи се најслађе смије. Вјеруј ми. Видјећеш шта ћу урадити."

На шта му је Ријалда Х. одговорила: "Марш бре." 

"Је** ми Нусрет Амину. Једно од вас двоје ће отићи под црну земљу", инсистирао је Сеад З, а Ријалда Х. је узвратила: "Нека ти је** Мујесиру."

"Бићеш свједок кад те позовем на камеру. Нека је** слободно", написао је Сеад З.

Нови шокантни детаљи

Истрага сугерише да је Нусрет био намамљен у замку поруком послатом са њеног телефона, коју, сумња се, није она послала.

Имао је 22 убода ножем. На крају је заклан и бачен у бунар, преноси "Санџак данас".


Пуцала у цркви па убијена: Петогодишњак критично

Пуцала у цркви па убијена: Петогодишњак критично

Нусрет, вјерујући да иде на састанак с њом, заправо је упао у замку. На договореном мјесту, умјесто ње, дочекала га је група мушкараца.

Према изјавама свједока и доказима прикупљеним током истраге, Нусрет је брутално претучен прије него што је његово тијело бачено у бунар.

Нусрет је сахрањен у родном Ђерекару, док су се од њега опростили његови најмилији - отац Шемсо, мајка Фатима, три брата и три сестре, као и многобројна родбина и пријатељи. 

Нусрет је нестао прије неколико дана, да би 10. фебруара, његово тијело нађено је у бунару и тада је установљено да је у питању убиство, највјероватније из страсти или освете.

Новопазарска полиција брзо је реаговала и за врло кратко вријеме, идентификовала осумњичене за свирепо убиство момка са Пештера.

Како се сумња, трагични низ догађаја започео је када је Нусрет примио поруку са Ријалдиног телефона. Порука, за коју се испоставило да ју је послала особа која је жељела да му науди, позивала га је да дође до ње.


Гогановић: Војни рок неће бити тема у БиХ

Гогановић: Војни рок неће бити тема у БиХ

Нусрет, ништа не сумњајући, одазвао се позиву, али умјесто очекиваног сусрета, дочекала га је засједа.

На договореном мјесту, уместо жене, којој је локална заједница прије неколико година скупљала новац како би јој помогли око смјештаја и двоје малољетне дјеце, сачекала су га неколико мушкараца који су га брутално претукли.

Портал "Санџак данас" је објавио два видео снимка која приказују кључне тренутке који су претходили трагичном убиству Нусрета Дестановића.

На снимцима се види како голф 4, у власништву Дестановића, улази у двориште једне зграде, окреће се и паркира. Из аутомобила са возачевог сједишта излази Сеад Зећовић, који трчи према сувозачевом мјесту, и тамо, користећи оштар предмет, задаје више удараца Нусрету Дестановићу, укључујући и кобне, пише портал "Санџак данас".

Пратите нас и путем Вибера

  • 08:30 Емисија: АТВ јутро

    Актуелне теме, најновије информације и занимљивости из земље и свијета.

  • 10:00 Серија: Истине и лажи (12+)

    Серија, која је доживљела велики регионални успјех, и даље је на самом врху гледаности, у вама ће сигурно измамити најискренија осећања, а препрекама, динамиком и напетим развојем судбина ликова, 'купиће вас' и постати ваша омиљена домаћа серија.

  • 11:00 Кето кухињица

    Ужине или комплетни оборци прилагођени кето исхрани са ниским удјелом угљених хидрата.

  • 11:15 Телетрговина

    Телетрговина

  • 11:30 Емисија: Аграр (Р)

    Актуелне приче из свијета домаће и регионалне пољопривреде.

  • 11:55 Вијести

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета сваки радни дан.