ATV

Na porodičnom ručku

Hrvatica se zaljubila u Srbina, reakcija njenog oca ju je šokirala

  • Izvor: Agencije
  • 04.12.2023. 09:53

Mlada Hrvatica je prije nekoliko godina podijelila ispovijest na društvenoj mreži koja je sve ostavila bez riječi.

Sada se taj tekst ponovo pojavio na društvenim mrežama te postao hit.

Djevojka je na stranici "Ispovijesti" ostavila anonimnu ispovijest koja je zaintrigirala mnoge pratioce, piše "Net".

Fejsbuk stranica "Stranica ljubavi između Srba, Hrvata i Bošnjaka. Širimo ljubav, a ne mržnju", podijelila je ovu objavu u kojoj se navodi da se Hrvatica zaljubila u Srbina, a posebno ju je iznenadila reakcija njenog oca kada ih je njen dečko pozvao na porodičnu proslavu.


Polugola Irina Šajk zauzela vulgarnu pozu pa izazvala haos na mrežama

Polugola Irina Šajk zauzela vulgarnu pozu pa izazvala haos na mrežama

"Ja sam Hrvatica, nikada nisam planirala, ali eto, dogodilo se da se zaljubim u momka preko Dunava. Moj otac je bio u ratu, ostao je invalid i izgubio brata. Dan kada sam mu rekla za svog dečka, ništa nije rekao. Ni dan poslije, ni nedjelju dana, ni mjesec. Došlo je vrijeme dečkovog slavlja i tako je on pozvao mene (i moju porodicu) da dođemo u Beograd. Spakovala sam torbu i ustala ujutro da krenem na autobus kada me dočekao otac zajedno s mamom i bratom, svi lijepo sređeni, i rekao da idemo zajedno i da se ponašamo kao ljudi", napisala je.

"Posebno je opomenuo brata da se ne glupira i da ne priča gluposti. Pojavili smo se - ne mogu reći ko je bio iznenađeniji - dečko ili njegov otac. Kada smo ušli, svi su zašutjeli, a tata je rekao: 'Pa dobro, gdje je ta rakija, susjed?' Najljepši dan u mom životu", zaključila je djevojka.

Pratite nas i putem Vibera

Tagovi: