CIK BiH

Utvrđeni rezultati posrednih izbora za Dom naroda i Vijeće naroda

  • 07.12.2018. 11:34

Centralna izborna komisija BiH na današnjoj sjednici utvrdila je rezultate posrednih izbora za Dom naroda Parlamentarne skupštine BiH iz Republike Srpske i Vijeće naroda Republike Srpske.

Prema utvrđenim rezultatima, u Dom naroda Parlamentarne skupštine BiH iz Republike Srpske izabrani su Nikola Špirić, Sredoje Nović, Dušanka Majkić, Lazar Prodanović i Mladen Bosić, saopšteno je iz CIK-a.

U Vijeće naroda Republike Srpske, prema utvrđenim rezultatima, iz reda srpskog naroda izabrani su Vukota Govedarica, Ognjen Tadić, Dragan Ristić, Vojislav Gligić, Živko Marjanac, Miroslav Lazarević, Jasna Lukić i Slavko Dunjić.

Iz reda bošnjačkog naroda izabrani su Faruk Đozić, Dževad Mahmutović, Mihnet Okić, Muris Čirkić, Ahmet Čirkić, Alija Tabaković, Džemaludin Šabanović i Igor Bošnjak.

Članovi Vijeća naroda, iz reda hrvatskog naroda, biće Nada Tešanović, Ivo Bošnjak, Ivo Mijić, Davor Čordaš, Zdenka Gojković, Ivanović Đuro, Ivo Kamenjašević i Dragana Mikić.

Iz reda ostalih izabrani su Franc Sošnja, Danijel Puhalić, Jovana Čarkić i Radenko Rikić.

  • 20:00 Еmisija: Bingo

    Brojčana igra sa izvlačnjem brojeva, od 1 do 90 putem bubnja, u kojoj se unaprijed utvrđuje visina fonda dobitaka i njegova raspodjela.

  • 20:30 Na ivici terena

    Na ivici terena

  • 21:00 Еmisija: Ćirilica

    Autorska emisija Milomira Marića.

  • 23:20 Muzzik top 20

    Muzičari bez "povratne sprege" (feedbacka) ostaju dezorjentisani i demotivisani, zato se pokazala potreba za emisijom kao što je Muzzik top 20, koja se sadržajno naslanja na legendarne emisije kao što je bio Hit meseca osamdesetih godina prošloh veka, kroz koje su stasavali mladi reditelji i drugi vizuelni umetnici dok su često još kao studenti režirali svoje prve radove.

  • 00:30 Noćni program

    Noćni program