Bijeljina

U sudaru povrijeđen maloljetni vozač mopeda

  • Izvor: SRNA
  • 19.08.2021. 11:44

Maloljetnik (13) koji je upravljao mopedom pežo zadobio je teške tjelesne povrede u saobraćajnoj nezgodi u bijeljinskom mjestu Batković, u kojoj je učestvovao i putnički automobil pasat.

Povrijeđen maloljetnik koji je vozio moped

Maloljetnik (13) koji je upravljao mopedom pežo zadobio je teške tjelesne povrede u saobraćajnoj nezgodi u bijeljinskom mjestu Batković, u kojoj je učestvovao i putnički automobil pasat.

Povrijeđeni maloljetnik zadržan je u Medicinskom centru Bijeljina na liječenju.

Uviđaj ove saobraćajne nezgode, koja se dogodila juče oko 17.50 časova, izvršili su pripadnici Policijske stanice za bezbjednost saobraćaja, saopšteno je iz bijeljinske Policijske uprave.

Pasatom je upravljao vozač čiji su inicijali L.S.

U saopštenju je navedeno da je Policijskoj stanici Pelagićevo juče oko 8.30 časova župnik rimokatoličke crkve u mjestu Gornja Tramošnica prijavio da je u posljednjih petnestak dana nepoznato lice ili više njih demontiralo česmu za vodu i vodomjer u vlasništvu Župe Gornja Tramošnioca.

Policijski službenici su izvršili uviđaj lica mjesta, o svemu je obaviješteno nadležno tužilaštvo i u toku je rad na rasvjetljavanju krivičnog djela oštećenje i oduzimanje tuđe stvari.

U saopštenju je navedeno da je oštećeno lice juče Policijskoj stanici Bijeljina dva prijavilo da je nepoznato lice ili više njih nasilno ušlo u njegovu vikendicu u mjestu Amajlije.

"Prema izjavi oštećenog, otuđeni su predmeti iz vikendice za sada neutvrđene vrijednosti", naveli su iz policije.

Pripadnici policije izvršili su uviđaj i u toku je rad na rasvjetljavanju krivičnog djela teška krađa.

Na području koje operativno pokriva Policijska uprava Bijeljina u protekla 24 časa evidentirana su četiri krivična djela, jedno narušavanje javnog reda i mira, četiri saobraćajne nezgode, od čega je jedna sa posljedicom po lice.


  • 14:15 Serija: Aviondžije (R)

    Serija 'Aviondžije' je domaći sitkom u režiji i prema ideji Saše i Ivana Al Hameda.

  • 14:45 Serija: Od jutra do sutra (12+) (R)

    '''' 'Od jutra do sutra' u režiji Mihajla Vukobratovića zapravo je adaptacija argentiske serije 'Uspješni Pelsovi', i prati život iza i ispred kamera omiljenog TV para, Srne i Marka.

  • 15:30 Serija: Krvavo cvijeće (12+)

    Strasna ljubavna priča dvoje pojedinaca.

  • 16:30 Vijesti u 16:30

    Pregled najvažnijih vijesti iz zemlje, regiona i svijeta.

  • 16:50 Centar dana

    Volite popodne? Važno vam je da nakon napornog dana odahnete uz aktuelne teme, zabavu i savim nove i neobične priče iz cijelog svijeta? Uživate u programu koji okuplja interesantne goste i regionalne zvijezde?

  • 18:20 Еmisija: Biznis klub

    '‘Biznis klub’ novim konceptom približiće vam ekonomiju i pružiti vam relevantne aktuelnosti iz oblasti ekonomije i privrede, ispratiti ekonomska kretanja i trendove na globalnom nivou i istražiti njihov uticaj na rast i razvoj ekonomije u Srpskoj.