Poslije višednevne potrage

Jezive vijesti: Pronađeno tijelo bivšeg njemačkog košarkaša i njegovog sina

  • 18.09.2023. 20:26

Tužne vijesti stižu sa Majorke, gdje je španska policija potvrdila da je poslije višednevne potrage na obali mora pronašla tijela nekadašnjeg košarkaša iz Njemačke, Jana Bokmejera (53) i njegovog sina (19) koji su nestali za vrijeme oluje.

Kako je navedeno u izvještaju, njegov sin i on su isplovili rano ujutro 27. avgusta iz Menorke ka Majorci, ali ih je zadesilo veoma jako nevrijeme.

Nikad izazovnija Nataša Bekvalac: Duboki dekolte otkrio dosta toga

Nikad izazovnija Nataša Bekvalac: Duboki dekolte otkrio dosta toga

Zbog visokih talasa oni su nestali na moru, a tijela su pronađena sedam dana kasnije u blizini obale Majorke na dvije potpuno različite lokacije. Pošto je riječ o stranim državljanima, policija je morala da uradi i DNK testiranje kako bi utvrdila identitete nestalih, prenosi Telegraf.rs.

Otišla najčistija duša Banjaluke: Posebna čitulja za čika Aleta

Otišla najčistija duša Banjaluke: Posebna čitulja za čika Aleta

Nije jasno kako je Bokmejer izgubio kontrolu nad čamcem i zbog čega se uputio na plovidbu po lošem vremenu, znajući da je bio iskusan moreplovac i ima više od dvije decenije iskustva na moru.

Prije nego što se otisnuo u te vode igrao je za mlađe selekcije Njemačke, kao i za mnoge njemačke klubove.

Pratite nas i putem Vibera

  • 10:40 Teletrgovina

    Teletrgovina

  • 10:55 Serija: Istine i laži (12+)

    Serija, koja je doživljela veliki regionalni uspjeh, i dalje je na samom vrhu gledanosti, u vama će sigurno izmamiti najiskrenija osećanja, a preprekama, dinamikom i napetim razvojem sudbina likova, 'kupiće vas' i postati vaša omiljena domaća serija.

  • 11:40 Teletrgovina

    Teletrgovina

  • 11:55 Vijesti

    Prvi pregled najvažnijih vijesti iz zemlje, regiona i svijeta.

  • 12:00 Teletrgovina

    Teletrgovina

  • 12:15 Еmisija: Narod Priča (R)

    Autorska putopisno-reportažna emisija novinarke Biljane Stokić, otkriće vam šta srce naroda priča o Srpskoj, o tradiciji i istoriji naših gradova i sela, o njihovoj svakodnevici i borbi za očuvanje pravih vrijednosti, marljivom radu, vjeri, i ljubavi prema njihovoj i našoj, otadžbini.