Hrvatska

U čak 16 bočica s napicima otkrivene nepravilnosti

  • Izvor: ATV
  • 08.11.2023. 11:41

Analiza bočica s bezalkoholnim pićima, koje su izuzete u Rijeci u 16 slučajeva otkrila je nepravilnosti, nezvanično saznaju hrvatski mediji.

Istragu je obavio Hrvatski zavod za javno zdravstvo.

Podsjetimo, hrvatski ministar zdravstva Vili Beroš saopštio je jutros da od juče ima još četvoro bolesnika u KBC-u Zagreb, jedan je u Vinogradskoj bolnici, a jedan u Varaždinu te da treba utvrditi da li je sve u vezi s konzumacijom različitih pića.

Nadzorne kamere ATV-a snimile pedofila dok je bježao!

Nadzorne kamere ATV-a snimile pedofila dok je bježao!

'Nisu pili isto piće. Neki su konzumirali slane štapiće. Moramo sve povezati, a ne plašiti javnost. Kad se određena veza uspostavi, javnost će biti obaviještena, a do tada stoji preporuka da se pije voda', kazao je o najnovijim slučajevima danas Beroš. 

Jedna osoba s povredama jednjaka primljena je u subotu u KBC Rijeka, a juče poslijepodne i tokom večeri javili su se i novi slučajevi. Kako su pisale 24sata, mladić (19) popio je gutljaj mineralne vode i počeo povraćati krv. Policija je sinoć bila na Rebru, ali i na PMF-u gd‌je je navodno student sumnjivo piće popio na automatu. Institucije su na nogama.

U Lugansku izvršen atentat na ruskog pukovnika Mihaila Filiponenka

U Lugansku izvršen atentat na ruskog pukovnika Mihaila Filiponenka


Pratite nas i putem Vibera

Tagovi:
  • 14:00 Teletrgovina

    Teletrgovina

  • 14:15 Film

    'Film

  • 16:00 Еmisija: Po svijetu sa Robertom Dacešinom (R)

    Putujte po svijetu sa Robertom Dacešinom, jer će vam se apetiti za putovanjem i svim biserima koje ono nudi sigurno povećati.

  • 16:30 Vijesti u 16:30

    Prvi pregled najvažnijih vijesti iz zemlje, regiona i svijeta svaki radni dan.

  • 16:40 Serija: Ljubavni zalogaji(12+) (R)

    ’Ljubavni zalogaj’ uzbudljiva je avantura dva prijatelja Džonija i Šukija koji na Dorćolu otvaraju restoran ’na crno’, a koji nosi isti naziv kao i novi simpatični sitkom.

  • 17:00 Serija: Nasljednici (R) (12+)

    ''Danska serija 'Nasljednici', otvara priču o porodici poznate i ekscentrične umjetnice, Veronike, koja nakon smrti svoju djecu stavlja na veliki ispit života.