Hrvatska

Žena metlom napala vozača autobusa, morao da bježi

  • 12.02.2020. 11:37

Jedna žena je metlom napala vozača Slavonija Busa na autobuskoj stanici u Slavonskom Brodu. Vozač se spremao da primi putnike, većinom učenike srednjih škola, kad mu je prišla žena s metlom u ruci i počela da ga tuče.

Iako se u početku smijao, kasnije mu nije bilo svejedno jer mu bijesna žena nije dala da priđe autobusu, pa je na kraju pobjegao.

"Pozvao me vozač i požalio se da ga je napala neka, njemu nepoznata žena. Nije znao ni šta je bio povod, rekao sam mu neka pozove policiju, što je on i uradio. Kada su došli policajci, pobjegla je i nisu je našli", rekao je Franjo Matijašević, vlasnik prevozničke firme Slavonija Bus, dodajući kako pretpostavlja da je žena metlu najverovatnije uzela s mjesta gdje ga je ostavila njihova spremačica.

"Mi imamo svoju spremačicu i ona nema nikakvih kontakata s vozačima autobusa. Za incident smo saznali tek kasnije, ne znamo šta je bio povod, ipak bih mogao reći da je to bila više zabava za putnike koji su se u tom trenutku našli na stanici", rekao je Mario Marić, šef autobuske stanice u Slavonskom Brodu.

Tagovi:
  • 14:45 Serija: Od jutra do sutra (12+) (R)

    ''Od jutra do sutra' u režiji Mihajla Vukobratovića zapravo je adaptacija argentiske serije 'Uspješni Pelsovi', i prati život iza i ispred kamera omiljenog TV para, Srne i Marka.

  • 15:30 Serija: Krvavo cvijeće (12+)

    Ova zanimljiva i uzbudljiva priča prati Dilan, mladu djevojku koja svoje snove mora da stavi po strani i uda se za Barana, koji bi ženidbom sa njom prekinuo dugogodišnju krvnu osvetu između njihovih porodica, Karabej i Demir.

  • 16:30 Vijesti u 16:30

    Prvi pregled najvažnijih vijesti iz zemlje, regiona i svijeta svaki radni dan.

  • 16:50 Centar dana

    Volite popodne? Važno vam je da nakon napornog dana odahnete uz aktuelne teme, zabavu i savim nove i neobične priče iz cijelog svijeta? Uživate u programu koji okuplja interesantne goste i regionalne zvijezde?

  • 18:20 Naša Srpska

    Naša Srpska

  • 18:55 Marketing

    Blok ekonomsko-propagandnog programa.