Nosilac liste "Mi"

Nestorović: Sa Đilasom sigurno neću u koaliciju!

  • 17.12.2023. 23:34

Nosilac liste "Mi" Branimir Nestorović obratio se medijima nakon što je njegov pokret ušao sa 13 poslanika u Skupštinu čime je najveće iznenađenje ovogodišnjih izbora.

Na pitanje novinara da li postoji mogućnost koalicione saradnje sa koalicijom "Srbija protiv nasilja", Nestorović kategorički je odbacio takvu mogućnost.

Nestorović: Nećemo postati partija i nećemo trgovati mandatima

Nestorović: Nećemo postati partija i nećemo trgovati mandatima

"Ne, sa njima nikako! Prvo, mislim da su oni prevaranti zato što nisu izašli pod svojim imenom, to je Đilasova i Marinikina stranka, a ovi drugi su minorni igrači! To je instrumentalizacija i mi sa njima sigurno nećemo", rekao je Nestorović.

Bez koalicionih sporazuma u Beogradu

Nosilac liste "Mi - glas iz naroda" doktor Branimir Nestorović rekao je na konferenciji za medije u izbornom štabu te liste da je taj pokret postao relevantna politička snaga i da neće praviti koalicione sporazume u Beogradu.

"Mogu da obećam da nećemo izneveriti ljude koji su glasali za nas. Računamo da ćemo rasti i da ćemo za izvjestan period postati dominantna politička snaga u Srbiji", rekao je Nestorović. On je po pitanju izbora u Beogradu rekao da taj pokret ne razmišlja o koaliciji i da će podržati svaki konstruktivan prijedlog u Skupštini grada.

Nestorović će odlučivati o vlasti u Beogradu

Nestorović će odlučivati o vlasti u Beogradu

"Mislim da će biti jako teško formirati gradsku vlast. Biće novih izbora vjerovatno brzo. Mi nećemo podržati ni jednu stranu", naglasio je on. 

Pratite nas i putem Vibera