Носилац листе "Ми"

Несторовић: Са Ђиласом сигурно нећу у коалицију!

  • 17.12.2023. 23:34

Носилац листе "Ми" Бранимир Несторовић обратио се медијима након што је његов покрет ушао са 13 посланика у Скупштину чиме је највеће изненађење овогодишњих избора.

На питање новинара да ли постоји могућност коалиционе сарадње са коалицијом "Србија против насиља", Несторовић категорички је одбацио такву могућност.

Несторовић: Нећемо постати партија и нећемо трговати мандатима

Несторовић: Нећемо постати партија и нећемо трговати мандатима

"Не, са њима никако! Прво, мислим да су они преваранти зато што нису изашли под својим именом, то је Ђиласова и Мариникина странка, а ови други су минорни играчи! То је инструментализација и ми са њима сигурно нећемо", рекао је Несторовић.

Без коалиционих споразума у Београду

Носилац листе "Ми - глас из народа" доктор Бранимир Несторовић рекао је на конференцији за медије у изборном штабу те листе да је тај покрет постао релевантна политичка снага и да неће правити коалиционе споразуме у Београду.

"Могу да обећам да нећемо изневерити људе који су гласали за нас. Рачунамо да ћемо расти и да ћемо за извјестан период постати доминантна политичка снага у Србији", рекао је Несторовић. Он је по питању избора у Београду рекао да тај покрет не размишља о коалицији и да ће подржати сваки конструктиван приједлог у Скупштини града.

Несторовић ће одлучивати о власти у Београду

Несторовић ће одлучивати о власти у Београду

"Мислим да ће бити јако тешко формирати градску власт. Биће нових избора вјероватно брзо. Ми нећемо подржати ни једну страну", нагласио је он. 

Пратите нас и путем Вибера

  • 10:00 Телетрговина

    Телетрговина

  • 10:15 Ловачки савети

    ТВ серијал "Ловачки савети" се бави саветима за ловце и оне који би то да постану.

  • 10:40 Телетрговина

    Телетрговина

  • 10:55 Серија

    ''''Серија

  • 11:40 Телетрговина

    Телетрговина

  • 11:55 Вијести

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета сваки радни дан.