Vožna u kabrioletu

Snimak koji je zgrozio javnost - Djevojka skida gaćice i baca ih na put

  • Izvor: Kurir
  • 17.10.2023. 09:13

Ponašanje, kultura, omladina, vaspitanje - bile su samo neke riječi koje su se našle ispod šokantnog video snimka nastalog u Beogradu, koji je zbog ponašanja djevojke iz istog zgrozio mnoge ljude na internetu.

Naime, na video snimku objavljenom na Tviteru u kom djevojka, uživajući u vožnji Beogradom, u kabrioletu u sred bijela dana sa sebe skida i baca svoj donji veš na ulicu šokirao je sve.

Uz komentare koji svakako nisu pozitivni, ljudi su se složili da ništa ružnije odavno nisu vidjeli.

Bolna sudbina! U požaru uništena kuća u kojoj žive samohrana majka i njen maloljetni sin

Bolna sudbina! U požaru uništena kuća u kojoj žive samohrana majka i njen maloljetni sin

"Neko da joj napiše kaznu za bacanje smeća, kao i da se pokaže roditeljima kako su je vaspitali", jedan je od komentara koji se može naći ispod snimka.

Kako se može vidjeti na snimku, djevojka na suvozačevom mjestu, obučena u suknjicu, u toku vožnje u kabrioletu, došla je na ideju da donji veš skine sa sebe, zavrti ga i baci ga na ulicu. U sred bijela dana, u sred Beograda na vodi ona je bez pardona odlučila da to uradi.

Ono što posebno čudi, jeste da se jasno vidi da je djevojka upoznata sa tim da vozač cijelu situaciju snima, ali oko toga očigledno nije brinula nimalo.

Pratite nas i putem Vibera

  • 20:00 Serija: Ljubavni zalogaji (12+)

    ' '''Domaći sitkom ’Ljubavni zalogaji’ u režiji Milorada Milinovića uzbudljiva je avantura dva prijatelja Džonija i Šukija koji na Dorćolu otvaraju restoran ’na crno’, a koji nosi isti naziv kao i ovaj simpatični sitkom.

  • 20:30 Serija: Od jutra do sutra (12+)

    ' ''Od jutra do sutra' u režiji Mihajla Vukobratovića zapravo je adaptacija argentiske serije 'Uspješni Pelsovi', i prati život iza i ispred kamera omiljenog TV para, Srne i Marka.

  • 21:00 Serija: Nasljednici (12+)

    ''Danska serija 'Nasljednici', otvara priču o porodici poznate i ekscentrične umjetnice, Veronike, koja nakon smrti svoju djecu stavlja na veliki ispit života. Gro, Frederik i Еmil očekuju pravednu podjelu imanja, no sve što je majka imala, ostavlja vanbračoj ćerci Signe.

  • 22:00 Film

    ''''Film

  • 00:10 Noćni program

    Noćni program