Вожна у кабриолету

Снимак који је згрозио јавност - Дјевојка скида гаћице и баца их на пут

  • Извор: Курир
  • 17.10.2023. 09:13

Понашање, култура, омладина, васпитање - биле су само неке ријечи које су се нашле испод шокантног видео снимка насталог у Београду, који је због понашања дјевојке из истог згрозио многе људе на интернету.

Наиме, на видео снимку објављеном на Твитеру у ком дјевојка, уживајући у вожњи Београдом, у кабриолету у сред бијела дана са себе скида и баца свој доњи веш на улицу шокирао је све.

Уз коментаре који свакако нису позитивни, људи су се сложили да ништа ружније одавно нису видјели.

Болна судбина! У пожару уништена кућа у којој живе самохрана мајка и њен малољетни син

Болна судбина! У пожару уништена кућа у којој живе самохрана мајка и њен малољетни син

"Неко да јој напише казну за бацање смећа, као и да се покаже родитељима како су је васпитали", један је од коментара који се може наћи испод снимка.

Како се може видјети на снимку, дјевојка на сувозачевом мјесту, обучена у сукњицу, у току вожње у кабриолету, дошла је на идеју да доњи веш скине са себе, заврти га и баци га на улицу. У сред бијела дана, у сред Београда на води она је без пардона одлучила да то уради.

Оно што посебно чуди, јесте да се јасно види да је дјевојка упозната са тим да возач цијелу ситуацију снима, али око тога очигледно није бринула нимало.

Пратите нас и путем Вибера

Тагови:
  • 21:10 Филм: Екипа (12+)

    '"Екипа" је прича са сјајним хумором која говори о љубави, крими-комедија за све генерације, али је уједно и први филм који приказује српски фудбал и ривалитет између два највећа клуба – Партизана и Црвене звезде.

  • 22:40 Серија: Насљедници (12+)

    'Серија: Насљедници (12+)

  • 23:40 Серија: Ред Рок (16+) (Р)

    Серија: Ред Рок (16+) (Р)

  • 00:40 Ноћни програм

    Ноћни програм