Spasen u posljednji čas

Slale slike jadnog djeteta: Sina (12) držala u transporteru za pse - tukle ga i mučile!

  • 02.12.2023. 10:15

Jeziv slučaj otkriven je prošle godine u Donjoj Austriji, a za mučenje maloljetnika terete se njegova majka (33) i njena navodna partnerka (40).

One su mališana svakodnevno zaključavale u transporter za pse dimenzija 52×40 centimetara i stalno su ga mučile. Dječaka je sigurne smrti spasila socijalna radnica.

U trenutku kada je dječak pronađen, njegova tjelesna temperatura bila je 26,8 stepeni, a dijete je bilo premršavo jer su ga majka i njena djevojka izgladnjivale.

Muškarac sa palestinskom zastavom se zapalio ispred izraelskog konzulata

Muškarac sa palestinskom zastavom se zapalio ispred izraelskog konzulata

Starija optužena negira krivicu iako su u njenom telefonu pronađene poruke koje je razmjenjivala sa majkom dječaka. Naime, jedna drugoj su slale fotografije izmučenog djeteta uz jezive poruke i gifove. Na mnogim fotografijama je izgladnjeli dječak sklupčan na podu.

Mališan, koji sada ima 13 godina, proteklih nedjelja na sudu je iznosio detalje stravičnog mučenja koje je trpio duži vremenski period, piše Alo.

Bivši Pacolijev savjetnik platio ljekaru da mu ubije ženu?!

Bivši Pacolijev savjetnik platio ljekaru da mu ubije ženu?!

Sa njim su psiholozi oprezno prolazili kroz sve detalje strahota koje su se događale u kući njegove majke.

Dječak je dobijao batine, polivan je vodom dok mu je stavljana tkanina preko lica, vezivan je, i zaključavan u transporter za pse u sobi koja je bila veoma hladna. Majka mu ništa nije davala da jede i po nekoliko dana.

Spasen je u novembru 2022. godine u posljednji čas. Ljekari su rekli da vjerovatno ne bi izdržao još jedan dan mučenja.

Vozač iz BiH proklizao kamionom i izazvao karambol

Vozač iz BiH proklizao kamionom i izazvao karambol

Njegova majka i njena djevojka terete se za pokušaj ubistva i prijeti im višedecenijska kazna zatvora.

Tokom davanja iskaza na sudu, dijete nije moglo ili nije htjelo da se priseti brojnih detalja svog mučenja, ali je više puta potvrdio da je preživio pakao, te da su obje žene učestvovale u njegovom mučenju.

Pratite nas i putem Vibera

  • 14:15 Serija: Ko te šiša (R) (12+)

    'Humoristična hrvatska serija 'Ko te šiša' prati Žigmunda, vlasnika staromodnog frizerskog salona 'Salon za gospodu' i Božicu, vlasnicu modernog salona za dame 'Kolet', koji se nalaze jedan prekoputa, na jednom zagrebačkom trgu, a dijeli ih samo kafanica 'Pri Taubeku'.

  • 14:45 Serija: Od jutra do sutra (12+) (R)

    ''Od jutra do sutra' u režiji Mihajla Vukobratovića zapravo je adaptacija argentiske serije 'Uspješni Pelsovi', i prati život iza i ispred kamera omiljenog TV para, Srne i Marka.

  • 15:30 Serija: Krvavo cvijeće (12+)

    Ova zanimljiva i uzbudljiva priča prati Dilan, mladu djevojku koja svoje snove mora da stavi po strani i uda se za Barana, koji bi ženidbom sa njom prekinuo dugogodišnju krvnu osvetu između njihovih porodica, Karabej i Demir.

  • 16:30 Vijesti u 16:30

    Prvi pregled najvažnijih vijesti iz zemlje, regiona i svijeta svaki radni dan.

  • 16:50 Centar dana

    Volite popodne? Važno vam je da nakon napornog dana odahnete uz aktuelne teme, zabavu i savim nove i neobične priče iz cijelog svijeta? Uživate u programu koji okuplja interesantne goste i regionalne zvijezde?

  • 18:20 Naša Srpska

    Naša Srpska