"Гас до даске"

Касандра ће глумити у "Јужном ветру 3"?

  • Извор: Информер
  • 19.04.2024. 13:43

Лијепу Кораиму Торес, коју смо завољели као легендарну Касандру, наводно ћемо гледати у посљедњем дијелу трилогије о Петру Марашу, филму "Јужни ветар 3".

"Јужни ветар 3: Гас до даске", аутора и редитеља Милоша Аврамовића, биће посљедњи дио трилогије о Петру Марашу и његовој дружини. Снимање би требало да почне крајем љета, и то у Бечу гдје ће се наводно снимати и у замку Драгане Мирковић, а онда се екипа сели у Србију. Главне улоге, као и у свим претходним дијеловима "Јужног ветра", играће Милош Биковић као Петар Мараш и Миодраг Радоњић као чувени Баћа, а како преносе медији, наводно ће им се придружити и легендарна Касандра.

Након што је латиноамеричка глумица Кораима Торес, изјавила да би вољела да гуми с Биковићем, продуценти су јој наводно понудили улогу коју неће моћи да одбије. Како се наводи она би требало да тумачи лик вође криминалног клана из Јужне Америке!

"Наравно да сам чула за Биковића, вољела бих да снимим филм са њим", рекла је Кораима недавно за медије и додала да прижељкује да се врати у Србију, коју је посјетила 1997. године, кад је њена серија "Касандра" рушила рекорде у гледаности: "Сањам да се вратим у Србију! Била сам веома срећна док сам била код вас, то ми је једна од најдражих успомена у животу. Људи су били љубазни, пажљиви и пуни подршке. Цијеним љубав коју сам деведесетих година добила од вас, чувам је у срцу и дан-данас".

Ако преговори уроде плодом, Касандри ће се двије велике жеље - да глуми са Биковићем и врати се у Србију - остварити већ крајем љета, када почиње снимање трећег дијела "Јужног ветра", који ће се звати "Гас до даске".

"Продуценти 'Јужног ветра' воле да у својој екипи имају и свјетски познате глумце. Тако се у првој сезони појавио италијански глумац Пасквале Еспозито, а у другој холивудске звијезде Вилијам Болдвин и Ерик Робертс. За трећу сезону увелико трају преговори са славним данским глумцем Мадсом Микелсеном, а на списку се неочекивано појавило још једно име - Кораима Торес", рекао је извор близак продукцији "Јужног ветра" и открио детаље улоге која је намијењена латиноамеричкој глумици:

"Након што је Касандра изјавила да би вољела да игра са Биковићем, продуценти планирају да и њу укључе у филм. Ако све буде текло по плану, Касандра би требало да заигра вођу криминалног клана из Јужне Америке! Наравно, имаће сцене са Биковићем, али детаље сценарија још не смијем да откривам. Потписивање уговора зависи од њених обавеза".

Касандра је недавно изјавила да прижељкује да се врати филму и серији - "Живим у Боготи, у Колумбији. И даље глумим, а прошле године сам се више бавила позориштем и филмом. Ове године радићу на телевизији и вољела бих да наставим рад на филму и у позоришту, али то зависи од многих фактора".

Пратите нас и путем Вибера

Тагови:
  • 11:55 Вијести

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета сваки радни дан.

  • 12:00 Телетрговина

    Телетрговина

  • 12:15 Бизнис клуб (Р)

    ''‘Бизнис клуб’ новим концептом приближиће вам економију и пружити вам релевантне актуелности из области економије и привреде, испратити економска кретања и трендове на глобалном нивоу и истражити њихов утицај на раст и развој економије у Српској.

  • 12:40 Телетрговина

    Телетрговина

  • 12:55 Емисија: Имате ријеч са Милијаном Кос (Р)

    'Имате ријеч са Милијаном Кос', емисија главне и одговорне уреднице информативног програма, даће прилику ријечима да стигну до вас.

  • 13:55 Вијести

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета сваки радни дан.