Vestern

Snima se još jedna priča o porodici Daton

  • Извор: Телеграф
  • 16.02.2022. 21:19

Rančerska porodica Daton postaće još veća. Nakon ogromnog uspjeha četvrte sezone "Jeloustona" ("Yellowstone"), ali i prikvela "1883", Paramount+ odlučio je da angažuje tvorca serije Tejlora Šeridana za još jedan projekat pod nazivom"1932".

Nova serija baviće se sljedećom generacijom Datonovih u vrijeme ekspanzije Zapada, prohibicije i Velike depresije, saopštili su iz kompanije, ne željevši da daju više detalja. Ipak, oni koji prate uzbudljivu vestern seriju "1883" neke tokove radnje mogu i da pretpostave.

Kako je ranije najavljeno, nove epizode "1883" uskoro stižu, mada nije jasno rečeno da li se radi o novoj sezoni ili će ova prva biti produžena. Po originalnom planu, ostalo je još dvije epizode prve sezone. Podsjetimo, u 9. epizodi karavan nastavlja svoj put ka Oregonu, iako su svi svjesni da zima stiže, a da je hrane nedovoljno. Gledaoci pretpostavljaju da su baš zbog toga Datonovi završili u Montani, a ne u Oregonu. Uprkos svim Elsinim pobunama, banditima i tornadu, porodica je i dalje na okupu, uključujući i malog Džona ili Džona Datona Seniora, pradjedja Džona Datona iz "Jeloustona" (Kevin Kostner). Pretpostavlja se da će naredna serija "1932" pratiti Džona i njegove potomke.

"Nevjerovatna priča i gluma u seriji "1883" donijela je sjajnu gledanost Paramount+, a poslednja sezona 'Jeloustona' bila je rekordna. Sve nas je to navelo da Šeridanovu vjernu publiku upoznamo sa ovom novom serijom. Radujemo se da fanovima ponudimo još više priča o porijeklu porodice Daton",  rekla je Tanja Gils iz kompanije ViacomCBS Streaming.

Podsjetimo, dok je četvrta sezona serije "Jeloustoun" bila rekordna, mnogi su saglasni da je bila i najgore napisana do sada. Za razliku od nje "1883" pametnom režijom svoje gledaoce sve vreme drži u neizvijesnosti i želji da saznaju kako će Elsa (koju posljednji put vidimo na konju, u indijanskoj i jahačkoj odjeći koju joj je poklonio njen muž/ljubavnik) doći u situaciju iz prve scene - do duge damske haljine, kočija i strijele u stomaku.


Elsu u ovom ostvarenju igra Isabel Mej, njene roditelje glumačko-muzički bračni par Fejt Hil i Tim MekGrou, dok njihove pratioce Šeja i Tomasa tumače Sem Eliot i LaMonika Geret.

Тагови:
  • 20:00 Серија: Љубавни залогаји (12+)

    Серија: Љубавни залогаји (12+)

  • 20:30 Филм

    '' Филм

  • 22:00 Серија: Насљедници (12+)

    'Серија: Насљедници (12+)

  • 23:00 Серија: Ред Рок (16+) (Р)

    Серија: Ред Рок (16+) (Р)