ATV

Жене са Балкана откриле какве мушкарце воле: Треба бити сировина

  • Извор: Мондо.рс
  • 16.11.2023. 22:15

Жене са наших простора, односно са Балкана, на форуму су откриле шта је по њима савршен мушкарац.

Наиме, један мушкарац из Србије поставио је питање “Дјевојке и жене, шта је за вас савршени мушкарац?”, пише "Мондо".

"И ако не постоји савршено, дјевојке, шта би за вас било нешто најближе? Нешто што желите да ваш мушкарац има. Особа за коју бисте се удали сутра. Шта је то све што тражите у партнеру, изглед, посао, способност, манири…", занимало је мушкарца из Србије који је на популарном форуму покренуо жустру расправу.

"Донедавно сам мислила да је то особа која ће ме разумјети као нико досад, с којом ћу се поклопити ментално, физички и духовно. Да ћемо имати сличне интересе и да ћемо допуњавати једно друго, да ћемо учити једно од другог. Наравно, на све то да ће ме физички привлачити до краја живота, а о манирама и послу да не причам", написала је једна форумашица.


Ово је најотровнија биљка на свијету, а њено уље сви користе

Ово је најотровнија биљка на свијету, а њено уље сви користе

"А онда сам схватила да све то ипак није битно док друга страна има вољу и жељу бити с вама и стварати породицу с вама. Ко то нема, може бити савршен колико год хоће, одустаће након пар препрека. Значи услов је да жели успјети с вама. Онда ће учинити све да трајете и да се слажете", додала је.

Друга је имала једноставније објашњење.

"Треба бити интелектуалац да можемо водити дубокоумне разговоре, али такође и сировина па да ми каже ‘дођи овдје мала”, написала је.

Трећа је имала став да такав мушкарац треба бити особа која на брак и породицу гледа на исти начин као и она.

Од осталих ствари, подразумијева се емоционална стабилност и осјећај одговорности.

"Емоционално зрео, паметан, свестран, моралан, толерантан, добар смисао за хумор, вриједан, осјећајан, воли путовања, има неки хоби (свира/слика/кува/…). За посао – да ради нешто и зарађује, да је самосталан. Да има лијеп поглед", додала је још једна жена.


Манијак снимљен како јури дјевојчице уз степенице

Манијак снимљен како јури дјевојчице уз степенице

За крај, услиједио је одговор који је натјерао остале да се запитају шта заправо желе.

"Савршенство се не налази, то се гради. Морате заједно одрастати и стварати једно друго. Свако од вас мора у везу уложити квалитетан сиров материјал да бисте на крају били компактни", стајало је у овом одговору.

Пратите нас и путем Вибера

Тагови:
  • 23:00 Муззик топ 20

    Музичари без "повратне спреге" (феедбацка) остају дезорјентисани и демотивисани, зато се показала потреба за емисијом као што је Муззик топ 20, која се садржајно наслања на легендарне емисије као што је био Хит месеца осамдесетих година прошлох века, кроз које су стасавали млади редитељи и други визуелни уметници док су често још као студенти режирали своје прве радове.

  • 00:30 Ноћни програм

    Ноћни програм