ATV

Наледи Репаја

Српска снајка из племена Зулу: Научила српски, спрема славу

 • Извор: Блиц
 • 20.11.2023. 06:00

Наледи Репаја познатија као спрска снајка из племена Зулу, показала је недавно нан ТикТоку како је текла припрема крсне славе у њеном дому.

Са толико љубави и осмијеха је приказала те детаље да су њени пратиоци одушевљени тиме. Открила је и како спрема жито и низ других ситница.

“Не дам да овај осјећај оде”, чује се у позадини чувени хит “Црвене јабуке” док српска снајка из племена Зулу приказује детаље припреме.

Машиница за мљевење помогла јој је у припреми специјалитета од жита.

Славски колач, славска свијећа… све како вјера и обичаји налажу и њен предиван осмијех и радост.


Откривено ко је оставио мистериозну читуљу за Лаушевића

Откривено ко је оставио мистериозну читуљу за Лаушевића

“Браво, прелијепо, покажи цијелом свијету како се понаша неко ко ВОЛИ!! Узор буди многима!!!”, “Браво, душо моја, благо ономе ко те има”, “Срећна слава, царице”, коментаришу овај видео.

Наледи је у браку са Бојаном Репајом из Пожаревца ког познаје 10 година. Он је одмах знао да жели да са њом проведе живот јер је “другачија од свих жена које познаје”.

Вјенчали су се у Цркви Свете Ружице на Калемегдану када се и крстио њихов син Ноа (4). Овај пар има и кћерку Неу (3).

"Пошто смо заједно радили на крузеру, Бојан и ја смо се доста дружили. Он није волио тај посао па је дао отказ. Жељела сам да видим гдје је та Србија гдје свега има и гдје је све најбоље. Заљубила сам у народ, прво у Бојана, а онда у Србију", испричала је Наледи недавно.

Када је дошла у Србију, увјерила је да је све онако како јој је супруг испричао. Бојан јој је наравно био велика подршка али ју је у великој мјери пустио саму да научи српски језик, да се прилагоди “земљи којој припада”.

Наледи која је поријеклом из Јужноафричке Републике каже да су јој одређене ријечи представљале проблем, нарочито док је читала филозофске књиге.


Ђоковић срушио један од посљедњих рекорда Роџера Федерера

Ђоковић срушио један од посљедњих рекорда Роџера Федерера

Било је још неких језичких недоумица. Разлика између Србије и Јужноафричке Републике је наравно много, али их је спојила љубав. Занимљиво је да Наледи потиче из културе која није моногамна, како је рекао њен муж.

Ова српска снајка је у феноменалним односима са својом свекрвом, која ју је научила кулинарским тајнама.

"Људи у Србији су највеће богатство", открила је чиме је још одушевљена Наледи, а она са породицом доста путује по Србији.

Издвојила је нарочито гостопримство људи са Златибора.

Наледи Репаји пишу многе жене из Србије на друштвеним мрежама, питања је много, а сви су одушевљени њоме, преноси "Блиц Жена".

Пратите нас и путем Вибера

Тагови:
 • 10:40 Телетрговина

  Телетрговина

 • 10:55 Серија: Величанствени вијек: Косем (12+)

  Тридесет седам година од смрти Сулејмана Величанственог започиње запањујућа прича о владарици Османског Царства Махпеyкер Кöсем Султан.

 • 11:40 Телетрговина

  Телетрговина

 • 11:55 Вијести

  Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета сваки радни дан.

 • 12:00 Телетрговина

  Телетрговина

 • 12:15 Емисија: Аграр (Р)

  Актуелне приче из свијета домаће и регионалне пољопривреде.