ATV

Тиктокерица објаснила

Како искористити и задњу кап кечапа

 • 23.09.2023. 20:25

Тиктокерица Кејси Ригер (Casey Риегер) подијелила је трик како искористити и задњу кап кечапа у боци, а снимка је постала вирална прикупивши више од 20 милиона прегледа.

- ОК, вид‌јела сам да неко ово ради на ТикТоку и мислила сам да је генијално па ћу покушати - рекла је на почетку свог видеа, па наставила. 

- Кад пожелите искористити и посљедњу кап кечапа, већина људи удари боцу дланом.

Она је у наставку рекла да постоји бољи начин, одмакнувши се корак од своје камере и наствила вртити руком у смјеру супротном од казаљке на сату. 

@caseyrieger or could always just buy a new bottle but 🤷‍♀️ #ketchup #heinz #lifehack ♬ original sound - Casey Rieger

Риегер је замахнула боцом седам пута, а затим је показала пратитељима како је овим потезом гурнула сав садржај низ уско грло боце.

- Колико је то кул, зар не? Како је кул? - упитала је своје пратитеље, а многи су признали како нису знали за овај трик.

Било је и оних којима је њен видео био урнебесно смијешан. Неки од коментара су спомињали да би врло вјероватно ишчашили раме или да би заборавили затворити поклопац и да би у том случају "префарбали" кухињу кечапом.

Пратите нас и путем Вибера

Тагови:
 • 14:50 Серија: Истине и лажи (Р)

  Прича прати двије породице, Божић и Исидоровић, чији животи и судбине се преплићу, а цијелу причу надопуње палета инересантних ликова; сви пролазе кроз ситуације у којима се суочавају са љубављу, оном узвраћеном и неузвраћеном, са издајом, лажима, интригама и тајнама.

 • 15:30 Серија: Авионџије (Р)

  Серија 'Авионџије' је домаћи ситком у режији и према идеји Саше и Ивана Ал Хамеда.

 • 16:30 Вијести у 16:30

  Преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

 • 16:50 Центар дана

  Волите поподне? Важно вам је да након напорног дана одахнете уз актуелне теме, забаву и савим нове и необичне приче из цијелог свијета? Уживате у програму који окупља интересантне госте и регионалне звијезде?

 • 18:20 Емисије: Народ прича

  Ауторска путописно-репортажна емисија новинарке Биљане Стокић, откриће вам шта срце народа прича о Српској, о традицији и историји наших градова и села.

 • 18:55 Маркетинг

  Блок економско-пропагандног програма.