Pjevačica

Ljupka Stević otkrila da bi željela upoznati momka na pijaci

  • Izvor: Kurir
  • 04.07.2022.17:02

Pjevačica Ljupka Stević je prije skoro dvije godine raskinula devet godina dugu vezu sa biznismenom, navodno zbog toga što su se često svađali jer je ona insistirala da se vjenčaju i imaju djecu. Nakon raskida, pjevačica je napustila stan na Voždovcu gdje su zajedno živjeli.

Gostujući u emisiji "Puls Srbije" na Kurir televiziji, pjevačica je otkrila da joj je trenutno fokus na poslu i da joj se na ljubavnom planu ništa ne dešava.

- Ja radim svoj posao, sve drugo šta se desi-biće šta bude. Što više priželjkujemo, to više to bježi od nas. Na ljubavnom planu mi se ništa ne dešava, slobodna sam i sama. Jako mi je lijepo u životu - rekla je pjevačica.

Voditeljima je otkrila i da priželjkuje da joj momak priđe neposredno, pa kao primjer navela na pijaci ili u prodavnici.

- Na nastupima mi prilaze, ja sam vrlo otvorena prema publici, ali niko nema tu slobodu da prelazi granicu. Ja sam neko ko ne izlazi tako da ni nemaju priliku da mi prilaze. Društvene mreže mi nisu sfera interesovanja. Ja volim normalne i prirodne stvari, recimo da mi priđe na pijaci ili u prodavnici. Volim prirodne i neposredne stvari - rekla je pjevačica.

Tagovi: