Сремска Митровица

Марица прочитала налаз љекара о смрти дјетета: Беби била деформисана глава

 • Извор: Курир
 • 24.01.2024. 13:16

Мајка Марица Михајловић из Сремске Митровице која оптужује љекара Опште болнице из тог града за акушерско насиље које је довело да смрти бебе убрзо након рођења изнела је детаље, како је рекла, обдукционог налаза.

Очајна мајка прочитала је дијелове тог документа. Како је истакла, "у њему има свачега", а посебно је навела да је беби била деформисана глава због великог напона. Како истиче, и да је бебица преживјела, питање је какав би живот имала, с обзиром да су оштећења била велика.

Навела је да неће одустати док доктора који ју је порађао М. М. не осуде и то не само због њеног дјетета, већ и због све будуће дјеце које ће се родити.

Породиља доживјела насиље на порођају: Оптужила доктора за убиство бебе

Породиља доживјела насиље на порођају: Оптужила доктора за убиство бебе

- Нећу одустати док га закон не буде по правди казнио. Борићу се за све будуће мајке и сву дјецу. Моје дијете је било здраво до посљедњег тренутка. Борићу се да моје дијете добије правду - каже Марица Михајловић.

Каже да снагу да се бори црпи из тога што је знала да је њено дијете било живо и здраво и да је чула њено срце како куца.

- Он није урадио ништа, а могао је да је спаси! Нећу му дозволити да види светлост дана. Јавио ми се само начелник болнице у Сремској Митровици да ми каже за моје брисеве, нико други ми се није јавио - каже Марица Михајловић.

Ухапшен доктор који је оптужен за смрт бебе

Ухапшен доктор који је оптужен за смрт бебе

- Ја своје дијете не могу да вратим, али ћу бар да се борим да добије правду - рекла је Марица.

ГРУЈИЧИЋ: Није завршен обдукциони налаз бебе из Сремске Митровице

Министарка здравља Даница Грујичић изјавила је данас да још није завршен обдукциони налаз бебе која је преминула након рођења у болници у Сремској Митровици.

Смрт бебе током порођаја, доктор се пријавио полицији

Смрт бебе током порођаја, доктор се пријавио полицији

Министарка је нагласила да је истражни поступак у току и да треба сачекати да се утврди шта се заиста догодило.

Грујичић је објаснила да су подаци који су се јуче појавили да је смрт бебе наводно наступила усљед насилног порођаја, у ствари информација из отпусне листе са Института за здравствену заштиту дјеце и омладине у Новом Саду.

Пратите нас и путем Вибера

Тагови:
 • 20:00 Лутрија РС, Лото

  Пренос извлачења добитних комбинације игре на срећу Лото 7/39 Лутрије Републике Српске.

 • 20:10 Емисија: Прича се

  '''Политичка, дебатна, емисија ‘Прича се…’ доноси широк избор актуелних тема, супротстављених ставова, различитих углова, чињеница и реплика.

 • 21:20 Серија: Од јутра до сутра (12+)

  ''''''''Од јутра до сутра' у режији Михајла Вукобратовића заправо је адаптација аргентиске серије 'Успјешни Пелсови', и прати живот иза и испред камера омиљеног ТВ пара, Срне и Марка.

 • 22:05 Серија: Ко те шиша (12+)

  ''Хумористична хрватска серија 'Ко те шиша' прати Жигмунда, власника старомодног фризерског салона 'Салон за господу' и Божицу, власницу модерног салона за даме 'Колет', који се налазе један прекопута, на једном загребачком тргу, а дијели их само кафаница 'При Таубеку'.

 • 22:35 Вечерње вијести

  Преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

 • 22:50 Серија: Ел Чапо (16+)

  ''''Телевизијска серија о једном од најпознатијих нарко босова - Јоакину "Ел Чапу" Гузману.