Trener Igokee

Bajić nakon pobjede protiv Limoža: Posao nije završen, idemo na pobjedu i protiv Turk Telekoma

  • 12.01.2021. 20:51

Trener Igokee Dragan Bajić imao je samo riječi hvale za svoje igrače nakon pobjede protiv Limoža u FIBA Ligi šampiona, a poručuje da će ekipa pokušati da ostvari trijumf i protiv Turk Telekoma u posljednjem kolu.

Aleksandrovčani bi eventualnom pobjedom u Turskoj izborili plasman u narednu fazu takmičenja. 

"Od početka sezone govorim da imam grupu momaka koja ostavlja zadnje atome snage na parketu. Čak i da smo poraženi večeras, vjerujem da nam niko ništa ne bi zamjerio. Čestitam momcima, treća pobjeda u Evropi je velika stvar. U zadnjem kolu možemo da odlučujemo o prolasku dalje. Gledajući našu grupu od samog početka, o ovakvom rezultatu niko nije mogao ni da sanja. Bez obzira na sve probleme koji su nas zadesili u proteklom periodu opet smo skupili snage i zasluženo pobijedili", rekao je Bajić. 

Smatra da je ekipa kontrolisala veći dio utakmice na obe strane parketa, a posebno ga raduju dobre sekvence u odbrani. 

"Pogotovo smo zaustavili njihovog centra koji nam je pravio dosta problema u prvoj utakmici. Sve je dobro funkcionisalo. U par navrata smo imali i dvocifrenu prednost, mogli smo da privedemo meč kraju i ranije, ali treba imati na umu da je Limož stvarno moćna ekipa koja može da se lako vrati u meč. Najveći razlog tome je to što smo ostali bez energije, a samim tim je pala i koncentracija. Atić je poslije sjajne utakmicu protiv Mege bio dva dana na infuziji, zbog velike potrošnje, a očekujem da poslije večerašnje utakmice bude još takvih slučajeva. Ova pobjeda je za Teja Volera, dogovorili smo se prije utakmice da igramo za njega i želimo da nam se što prije vrati", naglasio je Bajić. 
 

Тагови:
  • 23:20 Муззик топ 20

    Музичари без "повратне спреге" (феедбацка) остају дезорјентисани и демотивисани, зато се показала потреба за емисијом као што је Муззик топ 20, која се садржајно наслања на легендарне емисије као што је био Хит месеца осамдесетих година прошлох века, кроз које су стасавали млади редитељи и други визуелни уметници док су често још као студенти режирали своје прве радове.

  • 00:30 Ноћни програм

    Ноћни програм