Željezničar sport tim

Crvena zvezda, Dinamo i Vojvodina na turniru u Banjaluci 

  • 08.09.2018. 19:39

U banjalučkom predgrađu ovog vikenda sve je obojeno dječjom grajom. Jedanaesti međunarodni turnir "Željezničar sport tima" okupio je neke od najboljih klubova regiona. Među učesnicima izdvajaju se imena Vojvodine, Crvene zvezde i Dinama, ali po igrama iskočile su još neke ekipe pa će sutrašnja završnica biti veoma interesantna.

"Prezadovoljni smo odzivom ekipa kao i kvalitetom turnira. Ovo je 11. put da smo organizatori i sve ekipe koje dolaze su naši sportski prijatelji," rekao je direktor i trener u FK Željezničar sport timu Radomir Popović.

Duel Zvezde i Dinama zanimljiv je i kada igraju najmlađi. Beograđani su ovaj put bili bolji, ali i jedni i drugi uglas poručuju da se sjajno osjećaju u Banjaluci.

"Sve je zaista super ovdje. Protivnici su dobri, zadovoljan sam našim rezultatima," rekao je Veljko Žurić iz Crvene zvezde, a njegov drug iz Dinama Lukas Janjuz kaže da je sve odlično, a da je Zvezda najteži protvnik na ovom turniru.

Fudbalski klub Crvena zvezda nalazi se u veoma dobrom momentu. Nastup u Ligi šampiona klub će dodatno profitirati, a omladinska škola koja godinama proizvodi dobre igrače, dobiće još bolje uslove.

"Zvezda ima uslove kao klubovi iz Zapadne Evrope. Nalazimo se u nekom zlatnom dobu za klub, najavljena je izgradnja internata za mlađe kategorije, kao i zatvorene sale tako da ćemo imati još bolje resurse da proizvodimo igrače za prvi tim," rekao je trener mlađih kategorija Zvezde Milan Savić.

Ukoliko klinci sa ovog turnira nastave sa napornim radom, nije isključeno da ćemo ih u budućnosti gledati kako nose igru svojih klubova na seniorskom nivou, na najvećoj sceni.

  • 19:00 АТВ Вијести

    Центална информативна емисија АТВ-а у којој доносимо преглед најважнијих информација и догађаја из земље, региона и свијета тачно у 19 часова.

  • 20:00 Тет а тет са Татјаном Трнинић

    Тет а тет са Татјаном Трнинић

  • 21:00 Серија: Од јутра до сутра (12+)

    '''Серија: Од јутра до сутра (12+)

  • 21:45 Серија: Авионџије (12+)

    Серија: Авионџије (12+)

  • 22:15 Вечерње вијести

    Преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 22:30 Серија: Развратник (16+)

    Серија: Развратник