Liga Evrope

UEFA žestoko kaznila Sarajevo i Zrinjski

  • 20.09.2019. 18:20

Disciplinska komisija UEFA-e žestoko je kaznila Fudbalski klub Sarajevo zbog incidenata na meču trećeg pretkola Evropske lige protiv BATE-a.

Aktuelni prvak BiH će morati platiti 28.000 evra zbog incidenata na meču protiv BATE-a u Zenici.

Disciplinska komisija UEFA-e je na jučerašnjem zasjedanju odlučila kazniti Sarajevo zbog tri prekršaja na susretu koji je odigran 8. augusta u Zenici.

Sarajevo je kažnjeno zbog upotrebe pirotehnike, ubacivanja tvrdih predmeta u teren, te zbog toga što su pojedini gledaoci stajali na stepeništu tokom trajanja susreta.

Osim toga, Fudbalski klub Sarajevo je kažnjen i sa dodatnih 6.000 KM zbog toga što je u uzvratnom susretu u Borisovu Bordo tim dobio više od pet žutih kartona.

To znači da je Bordo tim "lakši" za ukupno 34.000 evra nakon ovosezonskog učešća u evropskim takmičenjima.

Zbog propusta u organizaciji revanš utakmice Zrinjski - Malme 1:0, odnosno korištenja pirotehnike i ubacivanja predmeta u teren, takođe u 3. pretkolu Evropske lige, "Plemići" su kažnjeni sa rekordnih 59.500 evra. 

  • 14:15 Филм

    'Филм

  • 16:00 Емисија: По свијету са Робертом Дацешином (Р)

    Путујте по свијету са Робертом Дацешином, јер ће вам се апетити за путовањем и свим бисерима које оно нуди сигурно повећати.

  • 16:30 Вијести у 16:30

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета сваки радни дан.

  • 16:40 Серија: Љубавни залогаји(12+) (Р)

    ’Љубавни залогај’ узбудљива је авантура два пријатеља Џонија и Шукија који на Дорћолу отварају ресторан ’на црно’, а који носи исти назив као и нови симпатични ситком.

  • 17:00 Серија: Насљедници (Р) (12+)

    ''Данска серија 'Насљедници', отвара причу о породици познате и ексцентричне умјетнице, Веронике, која након смрти своју дјецу ставља на велики испит живота.

  • 17:50 Емисија: На ивици терена (Р)

    Наши 'златни момци' Андреј Кнежевић и Иван Драгичевић упознаће вас са искуствима играча, њиховим циљевима, жељама, и приближити вам живот великих српских спортиста који су се већ уписали у историју највећих европских клубова.