Banjaluka

Evo koliko je pojedeno ćevapa na petom "Ćevap festu"

  • Извор: Независне
  • 31.05.2023. 13:34

Više od 11.500 porcija ćevapa prodano je tokom petog “Ćevap festa“, koji je proteklog vikenda održan u Banjaluci.

Prema procjenama organizatora, ovu, popularnu manifestaciju tokom proteklog vikenda posjetilo je više destina hiljada ljudi, među njima i značajan broj turista. 

Promoter manifestacije Nebojša Kuštrinović, ističe da je festival i ove godine opravdao očekivanja, a na ruku im je, kako kaže, išlo i to što su u isto vrijeme održavani i “Moto fest“ i “Banjalučki karneval“.

Uhapšeni u policijskoj akciji

Uhapšeni u policijskoj akciji "Polo" sprovedeni u OJT u Banjaluci

"Bio je ovo veoma živ vikend u gradu, i po svoj prilici, jedan od najposjećenijih u cijeloj godini, na što upućuje i to što se proteklog vikenda doslovno tražio krevet više u gradu. Ovo je samo dokaz da se moraju kreirati i unapređivati novi turistički sadržaji u gradu, koji ima šta da ponudi, a pogotovo u proljeće, kad smo, već tradicionalno, i najposjećeniji", kazao je Kuštrinović, prenose Nezavisne.

Prema njegovim riječima, “Ćevap fest“ je, velikom posjetom i dobrom reakcijom posjetilaca, dokazao da može izrasti u jednu od najposjećenijih manifestacija.

Član Savjeta roditelja otkrio: Evo šta većina đaka želi da se dogodi sa njihovom školom poslije masakra!

Član Savjeta roditelja otkrio: Evo šta većina đaka želi da se dogodi sa njihovom školom poslije masakra!

"Nadam se da ćemo, u vremenu pred nama, biti u mogućnost da festival obogatimo novim sadržajima, držeći se pritom našu osnovne misije - da promovišemo banjalučki ćevap kao našu autohtonu deliciju. Kad je o gastronomiji riječ, mi, nažalost, nemamo mnogo toga autentičnog da ponudimo, zbog čega se i u budućnosti mora predano raditi na promociji našeg ćevapa, a u okviru, vjerujem svijetle turističke perspektive našeg grada", navodi Kuštronović.

Тагови:
  • 10:00 Васкршња литургија из Храма Христа Спаситеља у Бањалуци

    'Васкршња литургија из Храма Христа Спаситеља у Бањалуци

  • 12:00 Васкршња прича

    '''Васкршња прича

  • 16:00 Васкршња посланица 2024.

    'Васкршња посланица 2024.

  • 16:30 Вијести у 16:30

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета сваки радни дан.

  • 16:40 Серија: Љубавни залогаји(12+) (Р)

    ’Љубавни залогај’ узбудљива је авантура два пријатеља Џонија и Шукија који на Дорћолу отварају ресторан ’на црно’, а који носи исти назив као и нови симпатични ситком.

  • 17:00 Серија: Насљедници (12+) (Р)

    ''''Данска серија 'Насљедници', отвара причу о породици познате и ексцентричне умјетнице, Веронике, која након смрти своју дјецу ставља на велики испит живота.