Odbornik SNSD-a

Pećanac: ZIBL nikada nije imao manje prihode

  • Извор: АТВ
  • 30.08.2023. 21:20

Skupština grada Banjaluka trebalo je da na današnjoj sjednici donese konkretna rješenja važna za stanovnike Banjaluke, a ne da se bavi prepirkama, rekao je odbornik SNSD-a u Skupštini grada Banjaluka Bojan Pećanac.

Pećanac je ocijenio da saziv u gradskom parlamentu nikada nije bio lošiji.

Skupština grada Banjaluka razmotrila je danas informacije i izvještaje o poslovanju "Vodovoda", "Toplane", "Gradskog groblja", "Čistoće" i Zavoda za izgradnju za koji je Pećanac rekao da nikada nije imao manje prihode. 

"Imam veliko nezadovoljstvo zbog ponašanja direktora ZIBL-a koji se nije pojavio danas na Skupštini grada Banjaluka“, rekao je Pećanac.

Pećanac je podsjetio da je krajem prošle godine odobrena pozajmica od 700.000 KM da se to preduzeće spasi te naglasio da ni tada nije bilo nikoga iz preduzeća kao ni danas.

"Odbornici su imali nekoliko pitanja na koja su željeli odgovore, da vidimo šta se uradilo sa pozajmicom, kakvo je stanje u preduzeću, koliko je zaposlenih, da li su plate redovne, uplaćuju li se doprinosi i kakvo je viđenje rukovodstva o budućnosti preduzeća“, rekao je Pećanac.

Pećanac je naglasio da sve to izaziva zabrinutost.

"Taj direktor je kadar PDP-a. Nismo zadovoljni ni sa rukovođenjem ZIBL-a kao ni sa rukovođenjem Akvane“, rekao je Pećanac.

Pećanac je naglasio da prihodi ZIBL-a nikada nisu bili manji.

"Osnovno poštovanje je bilo da se neko iz tog preduzeća pojavi i objasni kakva je situacija. Očigledno je da je Skupština grada dobra kada pomogne u izglasavanju a kada se te stvari rade tada skupština ne postoji“, rekao je Pećanac.

Pećanac je naglasio da je većina projekata koji su realizovani - realizovani zahvaljujući podignutim rukama skupštinske većine.

Пратите нас и путем Вибера

Тагови: