Jednoglasno odlučeno

Vlado Đajić izabran za predsjednika Gradskog odbora SNSD-a

  • Извор: АТВ
  • 30.01.2022. 19:10

Vlado Đajić je novi - stari predsjednik Gradskog odbora SNSD-a Banjaluka. Potpredsjednici su Željka Cvijanović i Srđan Amidžić. Jednoglasno su danas banjalučki SNSD-ovci odlučili. Poziciju je, kaže Đajić, prihvatio iz patriotskih razloga.

"SNSD nije interesna grupa kao pojedine partije, to je državotvorna partija. Naš cilj jeste da uredimo Banjaluku. Grad Banjaluka i njegovo stanovništvo je izgubilo godinu dana i mi smo riješeni da to popravimo. Istovremeno ne damo Republiku Srpsku i njene institucije. Želimo da se u Republici Srpskoj živi bolje nego u mnogim državama u regionu", rekao je Vlado Đajić, predsjednik Gradskog odbora SNSD-a Banja Luka.

Da pred njima stoje dalji poslovi, tvrdi prvi čovjek stranke. Milorad Dodik kaže i da čine sve da njihova organizacija bude djelotvorna na terenu.

"Mi nismo nikakva revolucionarna politička partija, mi smo državotvorna i narodna politička partija. SNSD dugo traje i mora da nađe novu snagu, odraz i izraz i da na taj način pridobije pažnju", rekao je Milorad Dodik, srpski član Predsjedništva BiH.

Banjalučka organizacija SNSD-a je, tvrdi Dodik, jača nego ikada. Ovdje imaju i 250 predsjednika mjesnih odbora. Sada preostaje, kaže lider SNSD-a, aktivizam.

  • 22:45 Филм: Хазард (16+)

    '' Филм: Хазард (16+)

  • 00:45 Ноћни програм

    Ноћни програм