Ministar komunikacija i transporta u Savjetu ministara

Mitrović potpisao sporazum o izgradnji mosta na rijeci Tari

  • 05.07.2021. 20:18

Ministar komunikacija i transporta u Savjetu ministara Vojin Mitrović potpisao je sa ministrom kapitalnih investicija Crne Gore Mladenom Bojanićem sporazum o izgradnji mosta na rijeci Tari i priključnih graničnih dionica.

"Lijepa priča bilateralnog povezivanja koja je započeta prije 10-15 godina i koja nije imala razumjevanja sa obje strane, kako Crne Gore tako i BiH, danas je konačno krenula ka zajedničkoj realizaciji", rekao je Mitrović.

On je istakao kako će se nastaviti unapređenje transporta roba i putnika između Crne Gore i BiH.

"Nakon posjete ministra Bojanića BiH, razmatrali smo zajedničke prioritete i zaključili da je potpuno neprihvatljivo da dionica koja se nalazi na regionalnoj transportnoj mreži bude u stanju u kakvom je trenutno danas. Uz obostrane napore, danas svjedočimo novim vremenima kada je u pitanju bolje povezivanje BiH i Crne Gore. Izgradnja ovog mosta prioritetna je aktivnost. Zahvaljujem se ministru Bojaniću kao i Vladi Crne Gore na svim aktivnostima koje su proveli kako bismo danas potpisali ovaj sporazum", poručio je Mitrović.

Ministar Mitrović boravi na Brdu kod Kranja gdje učestvuje na sastanku Ministarskog savjeta Transportne zajednice.

Тагови:
  • 18:55 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.

  • 19:00 Недјељне вијести са Предрагом Ћурковићем

    ‘Недјељне вијести са Предрагом Ћурковићем’ преглед је седмице са пажљиво одабраним актуелним темама, коментарима, саговорницима и занимљивим приступом најважнијим информацијама из земље, региона и свијета.

  • 20:00 Серија: Љубавни залогаји (12+)

    Серија: Љубавни залогаји (12+)

  • 20:30 Филм

    '' Филм

  • 22:00 Серија: Насљедници (12+)

    'Серија: Насљедници (12+)

  • 23:00 Серија: Ред Рок (16+) (Р)

    Серија: Ред Рок (16+) (Р)