ATV

Nastavio s vrijeđanjem

Skandal: Koga je to Šmit uporedio sa majmunima?

 • 18.09.2023. 21:11

Nijemac Kristijan Šmit komentarišući to da nije poželjan u Republici Srpskoj upotrebio, u najmanju ruku, neprikladan rječnik.

On je na vrlo neuobičajen način komentarisao to što se u Republici Srpskoj dovodi u pitanje njegov "diplomatski status".

"Ovo je kao pozorište. Ovo je kao da majmuni nastupaju u cirkusu. Ja sam akreditovani diplomata. Možda neki u Banjaluci ne vide to tako, ali to me uopšte ne zanima. ЕU je jako iritirana. Ako se odigravaju ovakve gluposti, to ne vodi BiH ka članstvu ЕU. Ja sam uvijek spreman za šalu. Međutim, ne mogu se samo gluposti 'valjati' jedna za drugom. Trebalo bi da razgovaramo pristojno, kao ljudi. Dodik vara ljude zato što iznosi lažne tvrdnje", kazao je Šmit za "Oslobođenje".

Pratite nas i putem Vibera

Tagovi:
 • 19:21 Marketing

  Blok ekonomsko-propagandnog programa.

 • 19:26 Serija: Slatke muke (12+)

  Slatke muke' srpski sitkom u režiji Marka Manojlovića, prati poznatu ličnost Andriju Miloševića, kojeg i igra Andrija Milošević, zajedno sa svojom porodicom i prijateljima prolazeći kroz urnebesne situacije.

 • 20:26 Koncert: Jelena Karleuša

  Koncert: Jelena Karleuša

 • 21:46 Serija: Igra sudbine (12+)

  Četvrta sezona svima dobro poznate domaće serije 'Igra sudbine'.

 • 22:26 Serija: Istine i laži (12+)

  Priča prati dvije porodice, Božić i Isidorović, čiji životi i sudbine se prepliću, a cijelu priču nadopunje paleta ineresantnih likova; svi prolaze kroz situacije u kojima se suočavaju sa ljubavlju, onom uzvraćenom i neuzvraćenom, sa izdajom, lažima, intrigama i tajnama.

 • 23:11 Serija: 1992 (12+)

  Serija '1992' je italijanska TV serija iz 2015. godine koju su kreirali Alessandro Fabbri, Ludovica Rampoldi i Stefano Sardo, prema ideji Stefana Accorsija, a u režiji Giuseppea Gagliardija.