Оглас изазвао лавину коментара

"Ако донесете своје ствари кирија се умањује, али не задуго"

  • Извор: Б92
  • 14.02.2024. 18:49

На популарној друштвеној мрежи "Икс" освануо је оглас за издавање стана који је изазвао лавину коментара и користнике оставио у чуду.

Навикли смо на раличите огласе када је издавање некретнина у питању, али огласи не престају да изненађују.

Наиме, посљедње двије године, тешко може да се нађе стан коме је пристојна кирија. Један од таквих огласа освануо је на друштвеној мрежи "Икс", када се понудио стан за издавање у Новом Саду.

Оптужен да је тукао жену и пријетио јој:

Оптужен да је тукао жену и пријетио јој: "Заклаћу те одмах"

Кирија у данашњим условима јесте прихватљива, али услови за станаре су изненађујући. Стан је површине 40 метара квадратних, има гријање на гас и дјелимично је намјештен. У огласу стоји да је кирија 350 евра, али само првих 10 мјесеци.

"Првих 10 мјесеци кирија је смањена 350 евра, зато што ви уносите намјештај који остаје нама. Послије је цијена 450 евра мјесечно. У близини се налази маркет, школа, вртић, аутобус. Стан је одмах доступан", наводи се у огласу.

Овакав оглас је изазвао лавину коментара:

"Како су само великодушни! Дозволе ти да им опремиш читав стан и оставиш им сав купљен намјештај, који платиш много више од пар стотина евра које ти смање кирију, плус га вучеш о свом трошку. Еј, станодавце у Србији треба посебно проучавати као феномен", један је од коментара.

"Е па ово још нисам видјела, а нагледала сам се огласа. Какав пословни геније", гласио је још један коментар.

"Пронашла сам оглас, трази и депозит, а жели и договор око намјештаја", написао је један корисник.

Пратите нас и путем Вибера

Тагови: