Вријеме

Када поново стиже захлађење: Објављена нова прогноза за БиХ

  • Извор: Агенције
  • 14.03.2024. 22:17

Наставља се промјењиво вријеме уз смјене сунца, облака и повремених падавина. Без обилнијих падавина у наредном периоду. 

Топлије уз температуре у појединим данима локално до 20 степени, навели су на Фејсбук страници "БХМетео".

"У петак умјерено до претежно облачно вријеме. У јутарњим сатима више ведрине у западним, југозападним дијеловима Босне и у Херцеговини гдје понегдје може бити мраза. У послијеподневним и вечерњим сатима петка постепено јаче наоблачење са запада у цијелој земљи. Јутарња температура у петак -2 до 6, локално до 8 степени. Дневна температура 12 до 17, локално до 19 степени. Вјетар слаб до умјерен западни и југозападни", кажу метеоролози.


Ово оружје диже талас од пола километра: Шта ако га Русија употријеби?

Ово оружје диже талас од пола километра: Шта ако га Русија употријеби?

Наоблачење ће током суботе донијети кишу већем дијелу земље. Падавине се очекују од пријеподневних сати суботе, најприје у западним дијеловима земље. Главнина падавина је крајем дана и у вечерњим сатима, а највише би их било у дијеловима сјеверне, сјевероисточне, централне и источне Босне гдје би се већином скупило 5 до 15 литара по метру квадратном.

Јутарња температура у суботу два до осам, локално до 10 степени. Дневна температура 10 до 15, локално до 17. Вјетар слаб до умјерен западни и сјеверозападни.

У недјељу стабилизација времена и престанак падавина. Након претежно облачног јутра, током дана разведравање и сунчаније вријеме.


Станивуковић о санкцијама званичницима Српске: И Бањалука учествовала у организацији Дана Републике

Станивуковић о санкцијама званичницима Српске: И Бањалука учествовала у организацији Дана Републике

У понедјељак нас, према тренутним прогнозама, очекује умјерено до претежно облачно вријеме уз ријетко могуће мало кише.

"У уторак више облачности када је киша могућа у већем дијелу земље. Без обилнијих падавина. У понедјељак топло уз температуре до око 20 степени, у уторак нешто хладније", навели су из БХМетео.

Пратите нас и путем Вибера

  • 23:00 Серија: Ред Рок (16+) (Р)

    Серија: Ред Рок (16+) (Р)