Dodijeljene prve nagrade

“Nektar u ruke, za srećne trenutke”

  • Извор: АТВ
  • 22.06.2022. 12:03

Banjalučka pivara je pokrenula veliku nagradnu igru pod nazivom “Nektar u ruke, za srećne trenutke” u trajanju od tri mjeseca, počev od 01.06. do 31.08.2022. godine, a ljubitelje Nektar piva očekuju 2 glavne, 12 sedmičnih i 270 dnevnih nagrada, a svakog mjeseca jednom dobitniku koji pošalje najviše kodova – dodjeljujemo i iPhone 13.

Glavne nagrade su stan u Banjaluci od 56m2 i automobil Audi A3 3.0, a za vrijeme  trajanja nagradne igre,  svakodnevno će biti uručivane i dnevne nagrade. Svakodnevno Nektar će obradovati 3 najsrećnija učesnika, a među dnevnim nagradama su stoni fudbal, vaučer za gorivo u iznosu 50 KM, karte za OK fest, dok su sedmične nagrade televizori LG od 50 inča. 

Za učešće u izvlačenju glavnih nagrada “Nektar u ruke, za srećne trenutke” potrebno je sakupiti deset crvenih promo Nektar čepova sa boca ili crvenih promo Nektar otvarača limenki ili crvenih plastičnih čepova označenih za nagradnu igru. Nakon toga, čepove i/ili otvarače je potrebno poslati zajedno sa ličnim podacima (ime, prezime, adresa i broj telefona ) na adresu: Banjalučka pivara d.o.o., Slatinska 8, 78000 Banjaluka sa naznakom “Za nagradnu igru - Nektar u ruke, za srećne trenutke”. Kada su u pitanju dnevne i sedmične nagrade, za učestvovanje je potrebno pronaći jedinstven alfanumerički kod ispod promo čepova ili otvarača, označenih za nagradnu igru, i poslati putem SMS-a na broj 091 212 402 ili na Nektar Viber chat: https://chats.viber.com/blpivara

Prvi dobitnici ne kriju zadovoljstvo, što su bili srećne ruke, a među njima je mladi student Medicinskog fakulteta koji je osvojio dnevnu nagradu sto za stoni fudbal. 

“Srećan sam što sam  osvojio ovu nagradu, a zasigurno ću i dalje nastaviti da učestvujem do kraja nagradne igre u izvlačenju glavnih nagrada. Pijem Nektar pivo i moram priznati da sam imao pomoć od ukućana koji su popili veće količine dok sam ja zadužen za sakupljanje i slanje čepova i kodova,” izjavio je Denis Hotilovac iz Banjaluke.

Photo of the Remarkables mountain range in Queenstown, New Zealand.

 Izvlačenje dobitnika glavnih nagrada održaće se 7. septembra, dok će se izvlačenja za dnevne nagrade odvijati svakodevno i automatski, metodom slučajnog kompjuterskog odabira. Za sedmične nagrade, izvlačenje se odvija takođe automatski, svake nedjelje. Spisak dobitnika dnevnih i sedmičnih nagrada objavljuje se na sajtu:  www.nektarpivo.com. Sve dodatne informacije o nagradnoj igri "Nektar u ruke, za srećne trenutke" se takođe mogu pronaći na sajtu www.nektarpivo.com


  • 09:00 Серија: Крваво цвијеће (Р) (12+)

    Страсна љубавна прича двоје појединаца.

  • 10:00 Телетрговина

    Телетрговина

  • 10:15 Ловачки савети

    ТВ серијал "Ловачки савети" се бави саветима за ловце и оне који би то да постану.

  • 10:40 Телетрговина

    Телетрговина

  • 10:55 Серија: Истине и лажи (Р) (12+)

    ''''''''''''Прича прати двије породице, Божић и Исидоровић, чији животи и судбине се преплићу, а цијелу причу надопуње палета инересантних ликова; сви пролазе кроз ситуације у којима се суочавају са љубављу, оном узвраћеном и неузвраћеном, са издајом, лажима, интригама и тајнама.

  • 11:40 Телетрговина

    Телетрговина