AMS

Povoljni uslovi za vožnju, izmjene na mjestima izvođenja radova

  • Извор: АТВ
  • 10.07.2023. 08:20

Uslovi za vožnju jutros su povoljni, saobraćaj se odvija nesmetano, a zbog najavljene visoke dnevne temperature vozačima se savjetuje da putovanja planiraju u ranim jutarnjim ili kasnim večernjim časovima, saopšteno je iz Auto-moto saveza Republike Srpske.

Izmijenjen je režim odvijanja saobraćaja zbog izgradnje poslovnog objekta na odmaralištu Lužani zapad na auto-putu Gradiška - Banjaluka.

Zbog radova izmjene u saobraćaju su na putnim pravcima Gradiška - Nova Topola - Klašnice, zatim Crkvina - granica Republika Srpska- FBiH Ledenice gdje se izvode istražni radovi za potrebe izrade projekta auto-puta Vukosavlje - Brčko, u Prijedoru u Ulici kralja Aleksandra na dionici prema Kozarskoj Dubici, te na putu Lamovita - Ivanjska.

Papreno kažnjeni bahati vozači: Ferarijem jurio 269 km/h, a drugi BMW-om 292 km/h

Papreno kažnjeni bahati vozači: Ferarijem jurio 269 km/h, a drugi BMW-om 292 km/h

Usporeno se zbog radova vozi na putnim pravcima Bijeljina - Šepak u mjestu Pilica, Vlasenica - Sokolac na Han Pijesku, Žegulja - Ljubinje (dionica Podvrsnik - Ljubinje), Brod na Drini (Foča) - Hum (Šćepan Polje), na području Doboja gdje je u toku izgradnja auto-puta od petlje Јohovac do Vukosavlja, zatim Foča - Goražde u mjestu Filipovići, kao i na dijelu puta Rogolji - Baraći.

Na dionici regionalnog puta Razboj - Rudanka, na lokaciji prevoj Ljeskove vode, zbog sanacije klizišta saobraćaj je potpuno obustavljen. Teretna vozila se preusmjeravaju na Јelah, a putnička na alternativne pravce Razboj - Gornja Vijaka - Derventa - Doboj i Razboj - Tedin Han - Doboj.

Klizišta usporavaju saobraćaj na putnim pravcima Gradiška - Kozarska Dubica, na ulazu u Orahovu, Dobro Polje - Miljevina, Ukrina - Gornja Vijaka, a radovi se izvode i na regionalnom putu Stari Ugljevik - Glavičice u rejonu Glinja.

U Federaciji BiH jutros iz Јajca kreće treće etapa maratona na relaciji Јajce - Sarajevo(preko Donjeg Vakufa, Bugojna, Novog Travnika, Kaknja i Visokog), pa je vozačima upućena molba da voze oprezno i da poštuju uputstva policije i ovlaštenih lica iz pratnje.

Automobil završio u koritu rijeke

Automobil završio u koritu rijeke

Iz smjera Sarajeva i Tuzle vode prema Srebrenici sutra će biti na snazi zabrana saobraćaja teretnih vozila mase iznad 3,5 tone, a danas i sutra zabranjen je prevoz eksplozivnih materija na području FBiH.

Sporije zbog radova vozi se na magistralnim putevima Lašva-Kaonik, Travnik-Vitez, Čitluk-Ljubuški, Bihać-Kamenica, Livno-Šuica i Ripač-Dubovsko, kao i na ulazu u Bugojno iz smjera Rostova.

Zbog radova na mostu Gorica za saobraćaj je zatvorena lijeva cijev tunela "1. mart" na dionici auto-puta Zenica - Sarajevo, a vozila saobraćaju dvosmjerno kroz desnu tunelsku cijev.

Kada je riječ o graničnim prelazima, pokačaj je saobraćaj na prelazu Izačić na izlazu iz BiH, a na ostalima nema dužih zadržavanja.

Пратите нас и путем Вибера

Тагови:
  • 13:55 Вијести

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета сваки радни дан.

  • 14:00 Емисија: Ћирилица (Р)

    Провокативна питања и још провокативнији одговори, бујица опречних ставова и речи, теорије и докази, неоткривено – све носи уреднички потпис Марића који на интересантан начин сучељава различита мишљења и огољава стварност.

  • 16:10 По свијету са Робертом (Р)

    По свијету са Робертом (Р)

  • 16:30 Вијести у 16:30

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета сваки радни дан.

  • 17:00 Серија: Вода у праху (12+) (Р)

    ''Напета португалско-галицијска серија 'Вода у праху' стиже у наш програм и можемо само рећи - из епизоде у епизоду напетост ће расти до усијања!

  • 17:50 Путуј, пробај, заволи са Лазаром (Р)

    ''Путуј, пробај, заволи са Лазаром (Р)