Elektro-Bijeljina

U ČETVRTAK REMONT TS „OSTOJIĆEVO“

  • 22.09.2021. 15:41

U četvrtak 23. septembra 2021. godine, “Elektroprenos BiH” izvodiće radove u TS 110/x “Bijeljina 3”, tako da će radnici „Elektro-Bijeljine“ iskoristiti taj termin i izvršiti godišnji remont TS 35/10 kV “Ostojićevo”.

Radovi su predviđeni u vremenu od 8 do 15 časova i u tom periodu bez električne energije biće oko 4000 kupaca koji se snabdevaju sa sledećih 10 kV dalekovoda: “Batković”, “Crnjelovo”, “Brodac”, “Begov put” i “Topolovac”.

U pomenutom terminu, bez snabdevanja će biti kupci u naseljenim mestima :

- Ostojićevo, Batković,Mala Obarska, deo Velike Obarske, Gornji i Donji Brodac, Balatun, Velino Selo, te u pojedinim zaseocima u Gornjem i Donjem Crnjelovu.

Takođe, zbog radova „Elektroprenosa BiH“ u TS „Bijeljina 3“, u prepodnevnim i ranim popodnevnim časovima, biće nekoliko kraćih zastoja na dalekovodima „Željeznička“ i „Koviljuše“.

Apelujemo na kupce da uvaže najavljene radove i zastoje na mreži, jer smo u obavezi da izvršimo neophodan godišnji remont postrojenja.

Detaljan spisak naselja i ulica koji su obuhvaćeni remontom, možete pronaći na našem sajtu: elektrobijeljina.com


Тагови:
  • 14:15 Серија: Ко те шиша (Р)

    ''Хумористична хрватска серија 'Ко те шиша' прати Жигмунда, власника старомодног фризерског салона 'Салон за господу' и Божицу, власницу модерног салона за даме 'Колет', који се налазе један прекопута, на једном загребачком тргу, а дијели их само кафаница 'При Таубеку'.

  • 14:45 Серија: Од јутра до сутра (12+) (Р)

    '''' 'Од јутра до сутра' у режији Михајла Вукобратовића заправо је адаптација аргентиске серије 'Успјешни Пелсови', и прати живот иза и испред камера омиљеног ТВ пара, Срне и Марка.

  • 15:30 Серија: Крваво цвијеће (12+)

    Страсна љубавна прича двоје појединаца.

  • 16:30 Вијести у 16:30

    Преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 16:50 Центар дана

    Волите поподне? Важно вам је да након напорног дана одахнете уз актуелне теме, забаву и савим нове и необичне приче из цијелог свијета? Уживате у програму који окупља интересантне госте и регионалне звијезде?

  • 18:20 Емисија: Бизнис клуб

    '‘Бизнис клуб’ новим концептом приближиће вам економију и пружити вам релевантне актуелности из области економије и привреде, испратити економска кретања и трендове на глобалном нивоу и истражити њихов утицај на раст и развој економије у Српској.