Завод за статистику

"Годишње истраживање пољопривредних газдинстава" у децембру

  • Извор: АТВ
  • 28.11.2023. 09:51

Анкетно истраживање "Годишње истраживање пољопривредних газдинстава" биће спроведено од 1. до 15. децембра, саопштио је републички Завод за статистику.

Како су додали, анкетом ће бити обухваћенo око 5.000 пољопривредних газдинства, од чега око 4.500 породичних и 500 газдинстава правних лица и предузетника лоцираних на територији Републике Српске. 

Анкетирање породичних пољопривредних газдинстава обавиће се путем телефона од стране обучених и овлашћених анкетара Завода.

Забрањени нудизам и жестока пића на плажама:

Забрањени нудизам и жестока пића на плажама: "Монти Пајтон постао реалност“

"Овом статистичком активношћу ће се, према дефиницијама прописаним важећим ЕУ регулативама, методолошким упутствима и препорукама Евростата, прикупити подаци о коришћеном пољопривредном земљишту, оствареној производњи, засијаним површинама у јесењој сјетви, површини и цијени земљишта узетог у закуп, као и подаци о бројном стању стоке и оствареној сточарској производњи“, навели су из Завода.

Анкета "Годишње истраживање пољопривредних газдинстава, 2023" представља редовно статистичко истраживање на узорку које се спроводи у годишњој динамици.

Жене у овом знаку није лако освојити

Жене у овом знаку није лако освојити

"Прикупљени подаци о пољопривредним газдинствима су повјерљиви и користиће се искључиво у статистичке сврхе, а у складу са Законом о статистици Републике Српске ('Службени гласник Републике Српске', број 85/03)“, додали су у саопштењу.

Из републичког Завода за статистику позвали су сва пољопривредна газдинства која су обухваћена овим анкетним истраживањем да прихвате сарадњу и дају коректне одговоре овлашћеним анкетарима Завода и тако допринесу успјеху ове анкете.

Пратите нас и путем Вибера

Тагови:
  • 20:00 Серија: Љубавни залогаји (12+)

    Серија: Љубавни залогаји (12+)

  • 20:30 Филм: Влаком према југу (12+)

    '' Филм: Влаком према југу (12+)

  • 22:00 Серија: Насљедници (12+)

    'Серија: Насљедници (12+)

  • 23:00 Серија: Ред Рок (16+) (Р)

    Серија: Ред Рок (16+) (Р)