ATV

Udruženje poslodavaca ugostiteljstva

Horeka: Srpska open vratio stabilnost u sektor ugostiteljstva

  • Извор: СРНА
  • 24.04.2023. 10:22

Organizovanje teniskog ATP turnir "Srpska open" u Banjaluci bilo je opravdano sa stanovišta ekonomskih efekata jer je doprinio povratku ekonomske stabilnosti u sektore turizma, ugostiteljstva i trgovine, rekao je Srni član Upravnog odbora Udruženja poslodavaca ugostiteljstva i turizma Republike Srpske "Horeka" Vladan Šurlan.

"Horeka veoma pohvalno ocjenjuje organizaciju i sam događaj. Ta manifestacija u mnogo čemu je doprinijela ekonomskom razvoju", naglasio je Šurlan.

On je istakao da je sve bilo besprijekorno organizovano, na evropskom i svjetskom nivou, kao i da su smještajni kapaciteti u Banjaluci bili popunjeni do maksimuma, ali da je slično bilo i u okolnim gradovima i mjestima.

"Ovakve manifestacije u više segmenata, ne samo u ugostiteljstvu, mogu da pomognu povratku u stabilne i normalne tokove poslije pandemije virusa korona i njenih efekata", dodao je Šurlan.

ATP turnir "Srpska open" održan je u Banjaluci protekle sedmice.

Тагови:
  • 22:35 Серија: Ред Рок (12+)

    Ред Рок' је ирска криминалистичка серија која прати случајеве полицијске станице смјештене у измишљени приморски град Ред Роцк у близини Даблина, те приватне турбулентне односе гардиста и мјештана.

  • 23:00 Серија: Ел Чапо (16+)

    Подвизи озлоглашеног нарко-боса.