Rtanj

Prodaje imanje na ekskluzivnom mjestu za 12.000 evra

 • Izvor: Telegraf.rs
 • 24.01.2023.18:17

Pojedini placevi u Srbiji dobiju novog vlasnika gotovo po objavi u oglasnim prostorima, a ne manjka ni ponude.

Prema podacima Republičkog geodetskog zavoda o stanju na tržištu nepokretnosti, u prvoj polovini, sada već prošle godine najviše vikendica prodato je u opštini Inđija, čak 87, potom slijedi Novi Sad sa 43, a na trećem mjestu su Beočin, Zrenjanin i Irig sa 33 prodate nekretnine.

Naročito ima zainteresovanih za objekte koji mogu da se prenamijene, odnosno, da se pretvore u investiciju. Turizam onda bude jedna od glavnih opcija.

Za one koji razmišljaju da u ovoj godini ulože u ovakvav vid biznisa, dobra vijest je da ima oglasa u kojima se može naći "za svačiji džep", pa i jeftinije.

Pažnju mnogih na dršutvenim mrežama privukao je oglas jednog domaćina na Rtnju.

Kako ističe, on prodaje ili mijenja plac, a ukoliko imate automobil, mogli biste lako da se dogovorite.

"Prodajem ili mijenjam plac, zemlju sa starom srpskom kućom koja je za adaptaciju ili rušenje. Veliki plac od 20 ari. Pogodna za ulaganje u turizam. Struja odjavljena, a na placu postoji bunar sa pijaćom vodom. Tu su i stabla voćki", piše precizije u oglasu.

Kako se navodi dalje, plac se u selu Trubarevac i ima pogled na vrh planine Rtanj. Bovansko jezero je na oko 500 metara.

"Eksluzivna turistička lokacija. Cijena 12.000 evra ili zamjena za auto uz Vašu doplatu", piše detaljnije u oglasu.

Ipak, ovaj posljednji podatak pojedinima se nije dopao, pa su u komentarima, između ostalog, pitali zašto prodaje djedovinu za automobil.

Tagovi:
 • 16:30 Vijesti u 16:30

  Prvi pregled najvažnijih vijesti iz zemlje, regiona i svijeta svaki radni dan.

 • 16:50 Centar dana

  Volite popodne? Važno vam je da nakon napornog dana odahnete uz aktuelne teme, zabavu i savim nove i neobične priče iz cijelog svijeta? Uživate u programu koji okuplja interesantne goste i regionalne zvijezde?

 • 18:20 Serija: Slatke muke

  "Slatke muke' srpski sitkom u režiji Marka Manojlovića, prati poznatu ličnost Andriju Miloševića, kojeg i igra Andrija Milošević, a koji se suočava sa svakodnevnim problemima, zajedno sa svojom porodicom i prijateljima prolazeći kroz urnebesne situacije.

 • 18:55 Marketing

  Blok ekonomsko-propagandnog programa.

 • 19:00 ATV Vijesti

  Centalna informativna emisija ATV-a u kojoj donosimo pregled najvažnijih informacija i događaja iz zemlje, regiona i svijeta tačno u 19 časova.

 • 19:40 Marketing

  Blok ekonomsko-propagandnog programa.