OD UTORKA DO PETKA U 20:45

Serija Jagodići : Smrt grofa Milana mijenja sudbinu sinova

  • Извор: АТВ
  • 20.07.2021. 11:20

Priča o grofu, njegovim sinovima i njihovim ljubavima na velikom Kaštelu i vojvođanskim posjedima tridesetih godina prošlog vijeka mijenja se smrću grofa Milana, pa njegovi sinovi nakon toga počinju sasvim novi život, idalje ispunjen ljubavnim avanturama, intrigama, ali i krvavim zločinima. 

U prethodnoj sedmici svi su bili na tragu otkrića zloćudne “poklade”, koja je počinila zločine. Branko će imati nove sumnje ko se krije iza maske i taži od oca dopuštenje da bez uplitanja žandarmerije uhvati ubicu. Grof Milan pristaje da se stvar reši bez velike "gužve". Brankove sumnje se potvrđuju - uhvaćena je tajanstvena poklada. Razotkriva se i pravi motiv počinjenih zločina, ali ne suočava se samo Branko sa šokantnim otkrićem. Isto će doživjeti i Jovan provjeravajući iskrenost svoje veze sa Borjanom Vraneš.

Grof Milan umire i vrijeme u seriji se zaustavlja da bi se priča o sinovima banatskog grofa nastavila 1937. godine u vrijeme u kojem se već najavljuje veliki svijetski sukob, o kojem će serija itekako da govori.

Na godišnji pomen ocu, braća se ponovo susreću. Branko se vraća iz Pariza, a Lajko dolazi iz Pešte. Obojica planiraju kratak boravak na Kaštelu. Lajko onoliko vremena koliko mu je potrebno da se odluči da li da se priključi internacionalnim brigadama u građanskom ratu u Španiji, a Branko onoliko koliko je neophodno da Jovana nagovori na prodaju Kaštela.

Brankov neočekivani susret sa Aleksandrom probudiće kod njega osećanja za koja je vjerovao da više ne postoje. Ipak postoji prepreka – Aleksandrina majka svim silama sprečava susret ljubavnika. Osujećeni ljubavnici ulaze u žustar sukob. Još jedan susret biće presudan za dalji tok Jovanovog života. On se susreće sa Aidom, koju nije vidio godinama, a ona će mu saopštiti nešto što će ga potpuno promjeniti – Jovan saznaje da sa njom ima sina. Jovan preplavljen emocijama ne može da povjeruje Aidi da imaju sina koji joj je otet. Kako bi ga ubjedila suočava ga sa Miroljubom koji zna istinu.

Još jedna smrt u blizini Kaštela koja je pod istragom poručnika Vasića dodatno će “zamutiti” odnose među akterima, izazivajući niz neobičnih i neočekivanih događaja koji će ubrzo izmeniti živote svih njih.

Rastrzan između ljubavi i planova koje je osmislio Branko odlazi kod Aleksandrinog muža, Emilijana Belopoljanskog kojem nudi Kaštel na prodaju. Belopoljanski ga moli da razriješi sukob sa Aleksandrom, jer isključivo zbog nje želi da kupi Kaštel. Umjesto pomirenja, Branko i Aleksandra se ponovo sukobljavaju.

Istraga koju poručnik Vasić vodi, izložiće ga smrtnoj opasnosti.

Ko je pokladni ubica, a ko ubica nove žrtve? Govori li Aida istinu? Mogu li se stari ljubavnici pomiriti i započeti nove živote?

Ne propustite seriju “Jagodići” od utorka do petka u 20 časova i 45 minuta.

Uloge: Dejan Lutkić, Gordan Kičić, Gorica Popović, Radoje Ćupić, Nina Janković, Dara Džokić, Radoslav Milenković, Miloš Samolov , Nada Šargin, 


Тагови:
  • 14:15 Филм: Живи били, па видјели (Р) (12+)

    'Филм: Живи били, па видјели (Р) (12+)

  • 16:00 Емисија: По свијету са Робертом Дацешином (Р)

    Путујте по свијету са Робертом Дацешином, јер ће вам се апетити за путовањем и свим бисерима које оно нуди сигурно повећати.

  • 16:30 Вијести у 16:30

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета сваки радни дан.

  • 16:40 Серија: Љубавни залогаји(12+) (Р)

    ’Љубавни залогај’ узбудљива је авантура два пријатеља Џонија и Шукија који на Дорћолу отварају ресторан ’на црно’, а који носи исти назив као и нови симпатични ситком.

  • 17:00 Серија: Вода у праху (Р) (12+)

    Напета португалско-галицијска серија 'Вода у праху' стиже у наш програм и можемо само рећи - из епизоде у епизоду напетост ће расти до усијања!

  • 17:50 Емисија: На ивици терена (Р)

    Наши 'златни момци' Андреј Кнежевић и Иван Драгичевић упознаће вас са искуствима играча, њиховим циљевима, жељама, и приближити вам живот великих српских спортиста који су се већ уписали у историју највећих европских клубова.