Директор маркетинга АТВ-а

Ступар: АТВ је опредијељена да буде породична ТВ са израженим националним идентитетом

  • Извор: АТВ
  • 02.10.2023. 17:48

Директор маркетинга АТВ-а Дејан Ступар поручује да је Алтернативна телевизија стратешки опредијељена да буде породична телевизија са израженим националним идентитетом.

Ступар је најавио и новитете у програму АТВ-а које ће гледаоци имати прилику да виде од 9. октобра,  а ту је и нови студио који ће бити нешто ново на тржишту.

"Честитке свима на АТВ-у. Иза нас је бурних неколико мјесеци гдје смо вриједно радили. Припремали смо не само нови идентитет и логотип, него и нову програмску шему. Заиста је много посла иза нас. Срећан сам што можемо да причамо о свему овоме. У првој фази смо успјели, од наредног понедјељка нас чека још промјена".

Одлука да се АТВ врати на ћирилицу је донесена једногласно.

"Урадили смо то због гледалаца. Ово сада није само одлука техничке или естетске природе, шаљемо снажну поруку. Ово неће допринијети само популаризацији ћирилице код младих, него је важно да чувамо наше писмо. Ово је наша стратешка опредјељеност да будемо породична телевизија са израженим националним идентитетом", поручио је Ступар.

Он је најавио повратак добро познатих емисија на програм АТВ-а, а најавио је и нове емисије које ће обрадовати гледаоце. Поново на екранима од 9. октобра гледаоци ће имати прилику да гледају емисије Досије, Имате ријеч са Милијаном Кос, Тет-а-теТ са Татјаном Трнинић, Прича се...

"Биће ту још много новитета и нових лица, али оно на шта смо највише поносни је нови јутарњи програм који ће се емитовати од 6 и 55, а суботом и недјељом од 8 и 30 под водитељском палицом Драгане Божић. Поносан сам на све на АТВ-у, није било нимало једноставно. Урадили смо то због наше публике. Иза нас су срамне америчке санкције које никада нису објашњене које су у нама пробудиле пркос. Узбуђен сам уочи народног понедјељка када ћемо представити и остатак промјена", каже Ступар.

Ступар је подсјетио да је Алтернативна телевизија и даље под америчким санкцијама које никада нису објашњене, а које су нанијеле штету нашој медијској кући. Умјесто да нас обесхрабре, пробудиле су у нама пркос - остали смо истрајни, засукали смо рукаве и наставили да радимо. Ту смо гдје јесмо, бољи и јачи, са јасном визијом.

"АТВ ће наставити да буде другачија", порука је Ступара.

Пратите нас и путем Вибера