ATV

Полиција ради на случају

Огласила се Болница Требиње након експлозије

 • Извор: СРНА
 • 22.09.2023. 13:36

Болница Требиње саопштила је данас да је недавна експлозија испред те установе прошла без посљедица и да се све здравствене процедуре настављају уобичајеним током.

"Срећни смо што је све прошло без било каквих посљедица, а полиција ради на расвјетљавању кривичног д‌јела које се догодило јуче послије подне", навели су из Болнице и истакли да се све здравствене процедуре настављају уобичајеним током.

Из Болнице су поручили да здравствени систем не смије стати, нити је стајао ни у најгорим временима.

Испред требињске болнице експлодирала бомба с тајмером

Испред требињске болнице експлодирала бомба с тајмером

Непознато лице оставило је експлозивну направу која је експлодирала у близини Болнице Требиње, од чега је причињена мања материјална штета, а у току су све неопходне радње на проналаску починиоца, рекао је раније данас Срни портпарол Окружног јавног тужилаштва Срђан Вукановић.

Он је навео да је направа активирана јуче око 16.00 часова и да је увиђајем утврђено да је том приликом причињена мања материјална штета на фасади Болнице.

Вукановић је навео да је о догађају одмах обавијештен дежурни тужилац који је изашао на лице мјеста са службеницима требињске Полицијске управе.

"Остаци направе биће упућени на вјештачење, а тужилац је наложио полицијским службеницима да документују д‌јело и предузму све мјере и радње с циљем идентификовања починиоца", рекао је он и додао да је ријеч о кривичном д‌јелу изазивања опште опасности.

Пратите нас и путем Вибера

Тагови:
 • 16:30 Вијести у 16:30

  Преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

 • 16:50 Центар дана

  Волите поподне? Важно вам је да након напорног дана одахнете уз актуелне теме, забаву и савим нове и необичне приче из цијелог свијета? Уживате у програму који окупља интересантне госте и регионалне звијезде?

 • 18:20 Емисије: Народ прича

  Ауторска путописно-репортажна емисија новинарке Биљане Стокић, откриће вам шта срце народа прича о Српској, о традицији и историји наших градова и села.

 • 18:55 Маркетинг

  Блок економско-пропагандног програма.

 • 19:00 АТВ Вијести

  Центална информативна емисија АТВ-а у којој доносимо преглед најважнијих информација и догађаја из земље, региона и свијета тачно у 19 часова.

 • 19:40 Маркетинг

  Блок економско-пропагандног програма.