ЗДК

Полиција у БиХ уништила 29 одузетих аута, ускоро продаја 22

  • Извор: АТВ
  • 21.02.2024. 15:24

Припадници Министарства унутрашњих послова ЗДК уништили су јутрос 29 аутомобила, одузетих од вишеструких повратника у чињењу саобраћајних прекршаја.

Возила су уништена у кругу једне зеничке фирме у складу с правосудним пресудама надлежних судова.

Како је истакао полицијски комесар Управе полиције МУП-а ЗДК Адмир Газић, поред тога су обиљежена још 22 аутомобила, која ће ићи на продају, за шта ће бити објављен јавни позив.

"Моћи ће се пријавити само правна лица, која ће моћи откупити та возила. Та се возила не могу регистровати – могу се користити у дијелове или евентуално за старо жељезо. Ове активности интензивно се проводе од 2015. године и од тог периода је до сада одузето више од 1.000 путничких моторних возила. У том периоду, дакле мимо ових данашњих уништења и продаје, до сада је продато 180 путничких моторних возила и 291 уништено", рекао је Газић.


Драма у бх. граду: Пала фасада са зграде, има повријеђених

Драма у бх. граду: Пала фасада са зграде, има повријеђених

Он је додао да се овим активностима прекршиоцима поручује како ће "завршити возила која се користе као средство извршења тих прекршаја".



Истакао је да је саобраћајна култура очигледно на изузетно ниском нивоу, али да полиција мора да спроводи овакве активности те репресивним мјерама пошаље поруку свима онима који “не желе да прихвате или не желе да поштују прописе, како ће окончати њихови љубимци”.


Украдено више од 17 кубика дрва

Украдено више од 17 кубика дрва


(Фото: Јутјуб / Зеницаблог)

Пратите нас и путем Вибера

Тагови: