Поводом великог празника

У Палама "Сретењске свечаности" од 13. до 15. фебруара

  • Извор: СРНА
  • 10.02.2024. 10:35

Културно-спортски центар Пале, у сарадњи са општинском Борачком организацијом, организоваће од 13. до 15. фебруара манифестацију "Сретењске свечаности", поводом великог православног празника Сретења Господњег.

"Сретењске свечаности" почеће промоцијом књиге "Живот у рату - (Доктори у рату)" о којој ће говорити аутор Мирко Шошић, академик Бранко Летић и директор Матичне библиотеке Источно Сарајево Наташа Кулашинац.

Промоција књиге биће одржана у Културном центру Пале у уторак, 13. фебруара, у 19.00 часова.

У Бечу преминула тромјесечна беба: Приведени родитељи из Србије

У Бечу преминула тромјесечна беба: Приведени родитељи из Србије

У сриједу, 14. фебруара, на Дан бораца Одбрамбено-отаџбинског рата Републике Српске, у Цркви Успења Пресвете Богородице на Палама од 10.00 часова биће служен парастос за погинуле и преминуле борце.

Од 10.30 часова планирано је полагање вијенаца на Централном спомен-обиљежју и на споменику Срђану Кнежевићу.

Обиљежавање Дана бораца биће настављено свечаном академијом у сали Културног центра Пале од 11.00 часова, док је у 12.00 часова планирано пригодно послужење.

У 12.30 часова биће приказан документарни филм "Бели вукови", а за 18.00 часова планирано је књижевно вече Небојше Јеврића у Културном центру Пале.

"Путинов интервју изазвао хистерију у Бијелој кући и Стејт департменту“

За четвртак, 15. фебруар, у 19.00 часова у Културном центру планирано је "Вече фруле" у којем ће учествовати фрулаши Светозар Шутић и Драган Срдановић и концерт етно пјевачице Биљане Крстић са оркестром "Бистрик".

У саопштењу Културно-спортског центра Пале наведено је да ће концертом бити завршна манифестација "Сретењске свечаности".

Генерални покровитељ манифестације је општина Пале.

Пратите нас и путем Вибера

Тагови:
  • 17:50 Емисија: На ивици терена (Р)

    Наши 'златни момци' Андреј Кнежевић и Иван Драгичевић упознаће вас са искуствима играча, њиховим циљевима, жељама, и приближити вам живот великих српских спортиста који су се већ уписали у историју највећих европских клубова.

  • 18:20 Емисија: Путуј, пробај, заволи са Лазаром (Р)

    Емисија: Путуј, пробај, заволи са Лазаром (Р)

  • 18:55 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.

  • 19:00 Недјељне вијести са Предрагом Ћурковићем

    ‘Недјељне вијести са Предрагом Ћурковићем’ преглед је седмице са пажљиво одабраним актуелним темама, коментарима, саговорницима и занимљивим приступом најважнијим информацијама из земље, региона и свијета.

  • 20:00 Серија: Љубавни залогаји (12+)

    Серија: Љубавни залогаји (12+)

  • 20:30 Филм: Влаком према југу (12+)

    '' Филм: Влаком према југу (12+)