Удружење жена обољелих од рака

Удружење "Света Петка" дио средстава од хуманитарне акције уплатило за лијечење Павла Миловића

  • Извор: СРНА
  • 31.10.2023. 16:40

Чланице Удружења жена обољелих од рака дојке "Света Петка" из Билеће уплатиле су дио средстава од хуманитарне акције, организоване поводом крсне славе овог удружења, за лијечење дјечака Павла Миловића из Гацка.

Ово удружење је обиљежило своју прву славу у парохијском дому у Билећи, а 28. октобра организована је хуманитарна акција на Тргу слободе у Требињу, у оквиру које су подијелиле славске колаче и воће, летке за самопрегледе дојки.

"У 12.00 часова пуштени су розе балони у знак сјећања на жене које су преминуле од те болести. Дио средстава од акције уплаћен је за лијечење дјечака Павла Миловића из Гацка", саопштили су из Удружења и захвалили свима који су им помогли.

Седмогодишњи Павле Миловић из Гацка своју борбу води од првог дана живота.

Домаћинство у школама:  Дјеца развијају и усавршавају вјештине и способности

Домаћинство у школама: Дјеца развијају и усавршавају вјештине и способности

Павле касни у психомоторном развоју и у активностима свакодневног живота и потпуно је зависан од помоћи друге особе. Установљене дијагнозе су: церебрална парализа, интрацеребрално крварење, хидроцефалус и епилепсија.

Једна од бројних операција извршена је у септембру 2023, а предстоји још једна операција.

Средства су потребна за физикалне терапије, ортопедска помагала, рехабилиацију, терапије у иностранству, лијекове, суплементе, операције, логопедске третмане.

Пратите нас и путем Вибера

  • 18:55 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.

  • 19:00 АТВ Вијести

    Центална информативна емисија АТВ-а у којој доносимо преглед најважнијих информација и догађаја из земље, региона и свијета тачно у 19 часова.

  • 20:00 Серија: Љубавни залогаји (12+)

    ' '''Домаћи ситком ’Љубавни залогаји’ у режији Милорада Милиновића узбудљива је авантура два пријатеља Џонија и Шукија који на Дорћолу отварају ресторан ’на црно’, а који носи исти назив као и овај симпатични ситком.

  • 20:30 Серија: Од јутра до сутра (12+)

    ' ''Серија: Од јутра до сутра (12+)

  • 21:00 Серија: Авионџије (12+)

    Серија 'Авионџије' је домаћи ситком у режији и према идеји Саше и Ивана Ал Хамеда.

  • 21:45 Серија: Вода у праху (12+)

    ''Напета португалско-галицијска серија 'Вода у праху' стиже у наш програм и можемо само рећи - из епизоде у епизоду напетост ће расти до усијања!