Најављен за суботу

Забрањен скуп у Мркоњић Граду

  • Извор: АТВ
  • 23.11.2023. 13:17

Полицијска управа Мркоњић Град забранила је скуп који је САБНОР БиХ планирао да организује у овој општини у суботу, 25. новембра.

Осим тога, забрањен је и најављени јавни скуп у организацији Општинске борачке организације Мркоњић Град планиран за исти дан.

"Полицијска управа Мркоњић Град је наведена Рјешења донијела након анализе свих безбједносних аспеката и околности ових јавних скупова, имајући у виду да је исти дан на истом мјесту најављен скуп САБНОР-а БиХ и Општинске борачке организације Мркоњић Град цијенимо да због окупљања већег броја учесника и посјетилаца најављених скупова, организованих од стране организација које имају различита програмска опредјељења, постоји стварна опасност да би њиховим одржавањем била угрожена безбједност људи и имовине и да би дошло до озбиљне опасности од насиља или нарушавања јавног реда и мира у већем обиму", појаснили су из полиције.

Апеловали су на грађане да поштују позитивне законске прописе и да својим понашањем не доведу до угрожавања других.


Позајмицу од 7.000 евра наплатио 200.000 КМ: Перић оптужен за зеленаштво и изнуду

Позајмицу од 7.000 евра наплатио 200.000 КМ: Перић оптужен за зеленаштво и изнуду

Подсјећамо, чланови Предсједништва БиХ, Жељко Комшић и Денис Бећировић, жељели су да присуствују скупу најављеном за 25. новембар поводом такозваног Дана државности БиХ који Федерација обиљежава.

Ове најаве наишле су на бројне реакције из Републике Српске.

Раније данас, Полицијска управа Бањалука је забранила скуп који је за суботу најавила СДП. Више о томе на линку у наставку.


Забрањен скуп који је СДП хтио одржати 25. новембра у Бањалуци

Забрањен скуп који је СДП хтио одржати 25. новембра у Бањалуци


Пратите нас и путем Вибера

Тагови:
  • 02:00 Ноћни програм

    Ноћни програм