Шкељзен Бушат

Алмин брат открио детаље који су претходили трагедији

  • Извор: Агенције
  • 10.05.2024. 10:07

Шкељзен Бушат, брат Алме Арази, изнио је детаље о трагедији у Скадру, гдје се 39-годишња жена утопила у ријеци Бојани заједно са своје трој дјеце.

Он је испричао детаље о сукобима између Алме и њеног мужа, који су окончани трагедијом, пише "Вокс њуз".

"Посљедњи пут сам разговарао са Алмом 1. маја, када ми је нешто пожељела и више нисмо причали. Питао сам је како је, шта се дешава, то је све. Сазнао сам да је он имао аферу, то смо знали и због тога се сестра посвађала с њим", рекао је он.

"Била је код нас неко вријеме, поново је комуницирала са својим мужем јер је рекла да жели да остане с њим. Вратила му се, али он је поново почео, шурјак је преварио моју сестру с истом дјевојком. Њу лично не познајем, не знам да ли ју је моја сестра познавала. Само ми је рекла да сумња на једну дјевојку", рекао је Бушат.


Шок обрт у случају Алме која се утопила са дјецом: Лутка промијенила ток истраге

Шок обрт у случају Алме која се утопила са дјецом: Лутка промијенила ток истраге

Истиче да су Алма и Ергис билу у браку 12 година.

"Сестра му је узела телефон, тамо је било и видео записа о томе. Алма и Ергис су били у браку 10-12 година. Били су заједно из љубави, а не из користи", закључио је Алмин брат.

Пратите нас и путем Вибера

Тагови:
  • 20:30 На ивици терена

    На ивици терена

  • 21:00 Емисија: Ћирилица

    Ауторска емисија Миломира Марића.

  • 23:20 Муззик топ 20

    Музичари без "повратне спреге" (феедбацка) остају дезорјентисани и демотивисани, зато се показала потреба за емисијом као што је Муззик топ 20, која се садржајно наслања на легендарне емисије као што је био Хит месеца осамдесетих година прошлох века, кроз које су стасавали млади редитељи и други визуелни уметници док су често још као студенти режирали своје прве радове.

  • 00:30 Ноћни програм

    Ноћни програм