Mevludin Halilović

Angažovanje dodatnih snaga u akciji, traga se i na području Istočnog Sarajeva

  • 27.10.2018. 10:01

Policijski komesar Ministarstva unutrašnjih poslova /MUP/ Kantona Sarajevo Mevludin Halilović izjavio je jutros da je akcija pronalaska ubica dvojice policajaca kantonalnog MUP-a Adisa Šehovića i Davora Vujinovića nastavljena i na području Istočnog Sarajeva.

"Nastavljamo dalje na prostoru Republike Srpske, Istočnog Sarajeva. Angažujemo i dodatne snage na pronalasku pojedinih lica", rekao je Halilović za televiziju N1. 

On je napomenuo da će danas biti napravljen presjek aktivnosti u cijelom slučaju. 

"Vidjećemo koliko je lica obrađeno. Lica su zadržana. Nismo još odredili mjeru lišenja slobode i sa njima se još radi", naglasio je Halilović. 

Policajci Adis Šehović i Davor Vujinović stradali su juče u sarajevskom naselju Alipašino Polje kada su na njih pucali osumnjičeni kradljivci automobila. 

Šehović je ubijen na licu mjesta, dok je Vujinović podlegao usljed teških povreda glave u Kliničkom centru Univerziteta u Sarajevu. 

U toku je velika policijska potraga za počiniocima u koju su uključene sve policijske agencije u BiH. 

Тагови:
  • 17:00 Серија: Насљедници (12+) (Р)

    ''Данска серија 'Насљедници', отвара причу о породици познате и ексцентричне умјетнице, Веронике, која након смрти своју дјецу ставља на велики испит живота. Гро, Фредерик и Емил очекују праведну подјелу имања, но све што је мајка имала, оставља ванбрачој ћерци Сигне.

  • 17:50 Путуј, пробај, заволи са Лазаром (Р)

    ''Путуј, пробај, заволи са Лазаром (Р)

  • 18:20 Серија: Љубавни залогаји (12+) (Р)

    Домаћи ситком ’Љубавни залогаји’ у режији Милорада Милиновића узбудљива је авантура два пријатеља Џонија и Шукија који на Дорћолу отварају ресторан ’на црно’, а који носи исти назив као и овај симпатични ситком.

  • 18:55 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.

  • 19:00 АТВ Вијести

    Центална информативна емисија АТВ-а у којој доносимо преглед најважнијих информација и догађаја из земље, региона и свијета тачно у 19 часова.

  • 20:00 Серија: Љубавни залогаји (12+)

    ' '''Домаћи ситком ’Љубавни залогаји’ у режији Милорада Милиновића узбудљива је авантура два пријатеља Џонија и Шукија који на Дорћолу отварају ресторан ’на црно’, а који носи исти назив као и овај симпатични ситком.